ADATA lansează SC680 – SSD extern cu conector Type-C

0
898
Ascultă acest articol

ADATA® Technology (Taiwan Stock Exchange: 3260.TWO), producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash și accesorii mobile, anunță astăzi lansarea SSD-ului extern SC680. Noul model are un design elegant și compact ce sporește portabilitatea și implementează interfața USB 3.2 Gen 2, pentru performanțe excelente la citire și scriere.

Ușor și rapid

Ușor (35g) și subțire, cu o grosime de doar 10 mm, noul model SC680 este foarte portabil, ușor de purtat în buzunar sau geantă. Folosind interfața USB 3.2 Gen 2, acesta este și rapid, cu viteze de citire/scriere de până la 530/460 MB/s, fiind astfel de 6,6 ori mai rapid decât hard disk-urile externe.

Această performanță nu numai că bucură utilizatorii atunci când transferă date stocate, ci și atunci când pornesc jocurile preferate. Mai mult, SSD-ul este rezistent la șocuri, funcționează solențios și consumă mai puțină energie decât multe alte SSD-uri externe.

Compatibilitate și ușurință la utilizare

SC680 utilizează un conector USB-C (Type C) care este reversibil, așadar nu există o orientare corectă sau greșită atunci când îl conectați. De asemenea, produsul este compatibil cu Windows, Mac OS și Android, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot transfera orice tip de conținut între dispozitive, fără limitări. Indiferent dacă este utilizat la birou sau în pauzele de divertisment, SC680 oferă utilizatorilor conectivitate simplă și confortul USB-C.

Disponibilitatea exactă a noului SSD ADATA SC680 poate varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe informații despre disponibilitatea și prețurile pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou sau distribuitor ADATA via www.adata.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.