E! – Jennifer Aniston desemnată “The People’s Icon of 2019” în cadrul galei E! People’s Choice Awards

0
735
Ascultă acest articol

E! anunță că premiata actriță și producătoare, Jennifer Aniston, va primi distincția “The People’s Icon of 2019” în cadrul galei E! People’s Choice Awards. Jennifer Aniston va fi premiată pentru rolurile din producțiile de televiziune și din filme, inclusiv pentru rolul din Murder Mystery, lansat în 2019 pe Netflix. Pentru această interpretare ea este deasemenea nominalizată la categoria Female Movie Star of 2019. Gala E! People’s Choice Awards este difuzată live din Barker Hangar în Santa Monica pe 11 noiembrie de la 4 a.m.

“Jennifer Aniston este reprezentativă pentru că a dat viață unora dintre cele mai cunoscute, memorabile și semnificative personaje ale timpurilor noastre,” a declarat Jen Neal, General Manager, E! News, Live Events și Lifestyle Digital, “pentru că a cucerit scena comediei și a dramelor, atât pe micul cât și pe marele ecran, îi acordăm lui Jennifer Aniston distincția The People’s Icon of 2019.”

Jennifer Aniston a făcut cu ușurință tranziția de la rolul lui “Rachel Green” din serialul Friends, premiat cu Golden Globe și Emmy, la actrița de talie internațională, jucând în comediile Bruce Almighty, Horrible Bosses și We’re the Millers și în filme dramatice cu impact, precum Cake, rol pentru care a fost premiată cu Golden Globe și nominalizată la SAG Award. Toamna aceasta Aniston revine în așteptata producție marca Apple TV+, The Morning Show, alături de Steve Carell și Reese Witherspoon.

E! People’s Choice Awards este difuzat live din Barker Hangar în Santa Monica pe 11 noiembrie de la 4 a.m, fiind precedat de E! Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards 2019 de la 2:00 a.m.

Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards 2019 și the E! People’s Choice Awards sunt produse de Den of Thieves iar Jesse Ignjatovic, Evan Prager și Barb Bialkowski sunt producători executivi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.