ADATA lansează noul SSD extern SC685, subțire și performant

0
1140

ADATA® Technology (Taiwan Stock Exchange: 3260.TWO), producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash și accesorii mobile, anunță astăzi lansarea SSD-ului extern SC685. Cu un design compact și subțire, unitatea externă ADATA SC685 oferă performanțe de top, portabilitate și capacități surprinzătoare de stocare.

Compact și rapid

Noul SSD SC685 cântărește doar 35 g și este la fel de subțire precum un smartphone cu o grosime de 9.5 mm astfel că poate fi purtat extrem de ușor în orice geantă sau chiar buzunar, oferind portabilitate deplină. În ciuda dimensiunilor sale reduse, SC685 este de până la 6,6 ori mai rapid decât un hard disk extern, oferind utilizatorilor transferuri și backup-uri de date excepțional de rapide. Cu această performanță, utilizatorii pot transfera un film 4K de 10 GB în doar 20 de secunde. SC685 este disponibil cu capacități de stocare de 250 GB, 500 GB, 1 TB sau 2 TB, pentru a satisface nevoile diferite ale utilizatorilor. În plus, noul model SC685 este oferit spre utilizare cu o garanție de 3 ani.

Fiabil și versatil

SC685 utilizează un conector USB-C, care este reversibil. Nu mai există acel moment enervant când trebuie întors în sus sau în jos, ca în cazul conectorilor USB tradiționali. Utilizatorii îl pot conecta direct cu Windows, Mac OS și Android și pot transfera conținut fără probleme între dispozitive, fără limitări. Indiferent dacă lucrează sau se joacă, SC685 oferă utilizatorilor conectivitate facilă. De asemenea, acesta poate fi folosit și cu console de jocuri pentru a accelera timpii de încărcare.

Disponibilitatea exactă a noului SSD ADATA SC685 poate varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe informații despre disponibilitatea și prețurile pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou sau distribuitor ADATA via www.adata.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.