ADATA lansează XPG Hunter – noile module DDR4 High-Capacity

Modele U-DIMM și SO-DIMM pentru gameri și overclockeri de desktop, notebook și altele

0
1000
Ascultă acest articol


ADATA® Technology (Taiwan Stock Exchange: 3260.TWO), producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash și accesorii mobile, anunță astăzi lansarea modulelor de memorie DDR4 XPG Hunter. Orientate către pasionații de PC și gameri, noile XPG Hunter oferă toate avantajele DDR4 cu performanțe și eficiență remarcabile. Suportă XMP 2.0 pentru overclockare ușoară și oferă o stabilitate excelentă, ceea ce le face ideale pentru cei care au nevoie de performanță. Modulele sunt disponibile în variantele U-DIMM și SO-DIMM pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor de desktop și notebook.

Rapiditate, High-Capacity și calitate ridicată

Modulele XPG Hunter sunt fabricate cu cipuri de înaltă calitate, selectate printr-un proces strict de filtrare. Sunt echipate cu cele mai bune PCB-uri și au trecut teste stricte de fiabilitate și compatibilitate pentru a asigura longevitatea și durabilitatea vitale pentru overclocking, jocuri și benchmarking extrem. Modulele oferă performanțe de mare viteză de până la 3200MHz și sunt livrate cu capacități de 4 GB, 8 GB, 16 GB sau 32 GB pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor și bugetelor diverse.

Overclocking accesibil cu XMP 2.0

XPG Hunter beneficiază de compatibilitate completă XMP 2.0 pentru a face overclocking fără efort atunci când sunt instalate pe PC-uri care acceptă și XMP 2.0. Suportul XMP 2.0 înseamnă că utilizatorii au mai multe modalități de a accesa memoria overclocking, inclusiv direct din sistemul de operare, mai degrabă decât prin setări complexe ale BIOS.

Disponibilitatea exactă a acestor produse poate varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea și prețurile produselor pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat retailer ADATA sau să vizitați www.xpg.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.