Sony prezintă noul grip GP-VPT2BT cu funcție de telecomandă wireless

Un grip versatil, fiabil și fără cabluri incomode, pentru mobilitate îmbunătățită și creativitate

0
1017
Ascultă acest articol


Sony a anunțat noul shooting grip GP-VPT2BT cu funcție de telecomandă wireless și adaugă, astfel, un nou accesoriu în gama sa dedicată camerelor foto dezvoltată pentru creatorii de conținut. Ideal pentru tipuri variate de producții creative, de la vloguri, fotografii sau clipuri video de călătorie și până la utilizarea zilnică, noul grip oferă stabilitate optimă și confort sporit, la pachet cu o conectivitate fără cabluri și cu design rezistent la praf și umezeală .

Compatibil cu multe modele dintre cele mai noi camere digitale lansate de Sony, modelul GP-VPT2BT se conectează cu ușurință prin tehnologia wireless Bluetooth®, permițându-le creatorilor de conținut să focalizeze și să imortalizeze momentele dorite, fără cabluri incomode și fără intrări expuse. Noul grip include o funcționalitate extrem de utilă care permite înclinarea sa, în așa fel încât să ofere posibilitatea ajustării verticale a unghiului de fotografiere, dar și posibilitatea de a comuta cu ușurință din modul normal în modul self-shooting.

În plus, acesta are o rotiță reglabilă care poate fi slăbită sau strânsă, în așa fel încât să se poată plia pe camere foto de diferite dimensiuni și greutăți. Grip-ul include și un buton de tilt, un indicator luminos și un buton de blocare și poate fi transformat ușor într-un trepied prin extinderea părții inferioare, oferind astfel o experiență de fotografiere și de înregistrare video stabilă, chiar și atunci când mâinile fotografului nu se află pe camera foto.

Noul shooting grip GP-VPT2BT cu funcția de telecomandă wireless va fi disponibil în Europa începând din luna februarie și va costa aproximativ 200 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.