Pentru februarie ți-am pregătit un date cu noi filme și seriale, dar și sezoane noi din producțiile tale preferate! Începem cu Locke & Key și continuăm cu Narcos: Mexico: Sezonul 2, Gentefied, Cable Girls: Sezonul Final, I Am Not Okay With It, Horse Girl, To All The Boys: P.S. I Still Love You, All The Bright Places, The Pharmacist și multe alte titluri care te așteaptă să începi sesiunea de binging!

Titluri Originale Netflix

3 FEBRUARIE 2020

Team Kaylie: Part 3 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Echipa lui Kaylie: Partea 3
E rost de aventură! Alătură-te lui Kaylie, Ray Ray, Amber, Valeria, Chewy, Jackie și altora, în aventurile lor prin lumea prieteniei, flirtului și excursiilor în natură.

4 FEBRUARIE 2020

Tom Papa: You’re Doing Great! – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX
Titlu localizat: Tom Papa: Viața e minunată!
Un nou program special de stand-up al comedianului Tom Papa.

5 FEBRUARIE 2020

La boda de la abuela – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Nunta bunicii
Continuarea filmului „El cumple de la abuela”. Bunica decide să se mărite cu Julio, grădinarul ei mult mai tânăr. Nunta lor stârnește un conflict cultural între familii.

5 FEBRUARIE 2020

The Pharmacist – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Titlu localizat: Farmacistul: Miniserial
După moartea tragică a fiului său, un farmacist din Louisiana recurge la măsuri extreme pentru a scoate la iveală corupția agresivă din spatele crizei opioidelor.

6 FEBRUARIE 2020

Cagaster of an Insect Cage – ANIME NETFLIX
Titlu localizat: Cagaster în cușca insectelor: Sezonul 1
La treizeci de ani după ce omenirea a fost decimată de o boală care îi transformă pe cei infectați în insecte însetate de sânge, doi copii luptă pentru supraviețuire.

7 FEBRUARIE 2020

Dragons: Rescue Riders: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Dragonii: Salvatorii înaripați: Sezonul 2
Salvatorii înaripați își continuă misiunea de a-i proteja pe locuitorii din Huttsgalor, însă au de-a face cu o nouă amenințare: Axel, nepotul cel isteț al lui Magnus.

7 FEBRUARIE 2020

Horse Girl – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Fata cu caii
O inadaptată cu o pasiune pentru meșteșuguri, cai și seriale despre crime supranaturale realizează că visele ei lucide încep să pătrundă în viața de zi cu zi.

7 FEBRUARIE 2020

Locke & Key – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Locke & Key: Sezonul 1
După uciderea tatălui lor, trei frați se mută într-o casă plină de chei care pot transforma realitatea. O adaptare a benzilor desenate de Joe Hill și Gabriel Rodríguez.

7 FEBRUARIE 2020

My Holo Love – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Holograma mea iubită: Sezonul 1
Ea nu poate recunoaște chipurile oamenilor, așa că trăiește în singurătate. Însă partenerul perfect ar putea fi o hologramă umanoidă, modelată după genialul ei creator.

7 FEBRUARIE 2020

Who Killed Malcolm X? – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Titlu localizat: Cine l-a ucis pe Malcolm X?
La câteva decenii după asasinarea liderului afro-american Malcolm X, un activist pornește într-o misiune complexă pentru a afla adevărul, în numele dreptății.

8 FEBRUARIE 2020

The Coldest Game – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Un joc rece
În timpul crizei rachetelor cubaneze, un matematician genial e recrutat să participe la meciul de șah dintre America și Rusia și e prins într-un joc mortal de spionaj.

8 FEBRUARIE 2020

Van Helsing: Season 4 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Vanessa îmbrățișează o nouă filozofie de viață în timp ce secretele lui Blak-Tek sunt dezvăluite și Sam își urmărește planul malefic: învierea Celui Întunecat

11 FEBRUARIE 2020

CAMINO A ROMA – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Titlu localizat: Drumul către Roma
Acest documentar este o cronică a realizării dramei „Roma”, regizate de Alfonso Cuarón și câștigătoare a premiului Oscar, incluzând un interviu detaliat cu însuși Cuarón.

11 FEBRUARIE 2020

Captain Underpants Epic Choice-o-Rama – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
În aceast special interactiv, Harold și George au nevoie de abilitățile tale de luare a deciziilor pentru a-l împiedica pe Krupp să pună mâna pe iubita casă din copac.

12 FEBRUARIE 2020

To All the Boys: P.S. I Still Love You – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Tuturor băieților: P.S. Te mai iubesc și-acum
Lara Jean și Peter își transpun în realitate idila închipuită, deoarece un alt destinatar al scrisorilor sale de dragoste a intrat în peisaj.

13 FEBRUARIE 2020

Dragon Quest Your Story – ANIME NETFLIX
Titlu localizat: Dragon Quest: Povestea ta
Luca urmează exemplul dat de tatăl lui și încearcă să își salveze mama de maleficul Ladja. Eroul divin care mânuiește sabia zenithiană e singura lui speranță.

13 FEBRUARIE 2020

Love is Blind – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Dragoste pe nevăzute
Poate o legătură emoțională să fie mai puternică decât atracția fizică? Persoane singure încearcă să-și găsească perechea și să se îndrăgostească fără să se vadă la față.

13 FEBRUARIE 2020

Narcos: Mexico: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Narcos: Mexic: Sezonul 2
Félix înfruntă SUA și se confruntă cu urmările acțiunilor sale împotriva agenției naționale antidrog, dar și cu nemulțumirile din interiorul organizației sale.

14 FEBRUARIE 2020

Cable Girls: Final Season – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Centralistele: Ultimul sezon: Partea 1
Lidia revine în Spania și vrea să-și regăsească fiica cu ajutorul prietenilor, în timp ce cu toții încearcă să facă față urmărilor războiului civil.

14 FEBRUARIE 2020

Isi & Ossi – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Isi și Ossi
Pentru a-și realiza visul în domeniul culinar, fiica unor miliardari se aliază în beneficiul amândurora cu un băiat crescut cu greu de mama lui singură.

17 FEBRUARIE 2020

The Expanding Universe of Ashley Garcia – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Universul în expansiune al lui Ashley Garcia: Partea 1
O adolescentă, ingineră de roboți și rachete, se mută în cealaltă parte a țării pentru a lucra la NASA și pentru a locui cu jovialul ei unchi, fost jucător de fotbal.

19 FEBRUARIE 2020

The Chef Show: Volume 3 – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Favreau și Choi își îmbrățișează pasiunea pentru mâncare, dar mai important, dragostea lor pentru a aduce oamenii împreună la o masă delicioasă.

20 FEBRUARIE 2020

Spectros – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Un adolescent și prietenii săi sunt prinși într-o înfruntare între vrăjitori brazilieni și spirite japoneze shinto chiar în cartierul lor.

21 FEBRUARIE 2020

Babies – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Titlu localizat: Bebeluși: Partea 1
Înclinații înnăscute sau dobândite? Acest serial documentar ilustrează faptele științifice care stau la baza modului în care bebelușii descoperă viața în primul lor an.

21 FEBRUARIE 2020

Gentefied – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Trei veri hispanici lasă deoparte neînțelegerile pentru a salva magazinul de taco al bunicului, aflat în cartierul lor din Los Angeles, care suferă o schimbare rapidă.

21 FEBRUARIE 2020

Glitch Techs – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Tehnicienii de glitch: Sezonul 1
Doi adolescenți lucrează la un magazin de jocuri pentru a-și ascunde adevărata slujbă: vânează monștri care au evadat din din jocurile video și au pătruns în lumea reală.

21 FEBRUARIE 2020

Puerta 7– SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Poarta 7
O femeie (Dolores Fonzi) încearcă să scape un club de fotbal argentinian de valul de crimă organizată care îl îneacă. Creat de Martín Zimmerman („Ozark”, „Narcos”).

21 FEBRUARIE 2020

Pup Academy – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Academia cățelușilor
Un grup de cățeluși vorbitori merg la o școală secretă, unde cățelușii devin câini și învață cum să fie cei mai buni prieteni ai omului.

26 FEBRUARIE 2020

I Am Not Okay With This – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Nu-mi convine chestia asta
O adolescentă face față complexităților vieții de liceu, familiei și propriei sexualități, dar și noilor sale superputeri. Bazat pe romanul grafic al lui Charles Forsman.

27 FEBRUARIE 2020

Altered Carbon: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Carbon modificat. Sezonul 2
Când Takeshi Kovacs revine într-un nou recipient pentru o misiune în Lumea lui Harlan, planeta este răvășită de război și o iubită din trecut pândește din umbră.

27 FEBRUARIE 2020

Followers – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
O actriță aspirantă ajunge pe culmile celebrității datorită Instagramului, iar viața i se împletește cu cea a multor femei din Tokyo, aflate în căutarea proprilor visuri.

27 FEBRUARIE 2020

Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Pokémon: Mew 2 contraatacă – Evoluție
Un remake al „Pokemon: Mew 2 contraatacă”, filmul se concentrează pe legendarul Pokémon și misiunea sa de răzbunare pe cei care vor să se folosească de puterile sale.

28 FEBRUARIE 2020

All The Bright Places – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Toate acele locuri minunate
În acest film bazat pe romanul omonim, doi adolescenți cu traume emoționale își transformă reciproc viețile. Protagoniștii sunt Elle Fanning și Justice Smith.

28 FEBRUARIE 2020

Formula 1: Drive to Survive: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Formula 1: Viața în viteza a 8-a: Sezonul 2
Piloții, managerii și proprietarii de echipe din Formula 1 trăiesc viața în mare viteză atât pe pistă, cât și în afara ei. Serialul revine cu sezonul 2.

28 FEBRUARIE 2020

La trinchera infinita – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Tranșeul nesfârșit
De teama pedepsei, un spion din vremea Războiului Civil Spaniol stă ascuns în propria casă timp de 33 de ani. Bazat pe fapte reale. Cu Antonio de la Torre, Belén Cuesta.

28 FEBRUARIE 2020

Restaurants on the Edge – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Trei specialiști în mâncare și design călătoresc prin lume pentru a transforma restaurantele, conectându-le la cultura care se află dincolo de vederile minunate.

28 FEBRUARIE 2020

Unstoppable – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Fete de neoprit
Trei tinere răsfățate din Ciudad de Mexico întâlnesc o femeie periculoasă, care le face să pornească într-o călătorie riscantă, pe parcursul căreia se vor maturiza.

28 FEBRUARIE 2020

Queen Sono – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
O spioană de elită din Africa de Sud (Pearl Thusi) primește o misiune extrem de periculoasă și are de înfruntat și schimbări în relațiile din viața ei personală.

ÎN CURÂND

Amit Tandon: Family Tandoncies – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX
De la moartea romantismului în căsătorie și până la nedreptățile de a fi părinte din zilele noastre moderne, Amit Tandon împărtășește înțelepciunea din perspectiva unui familist convins.

ÎN CURÂND

Taj Mahal 1989 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
În 1989, cupluri de diferite vârste de la universitatea Lucknow explorează tot felul de probleme amoroase apărute în căsnicie, în noi idile și în relațiile de prietenie.

Titluri Licențiate România Netflix

01 FEBRUARIE 2020

Black Beauty

Cast Away
Naufragiatul

Kiki’s Delivery Service
Kiki: Livrări la domiciliu

Castle in the Sky

My Neighbor Totoro
Vecinul meu Totoro

Ocean Waves
Valurile oceanului

Only Yesterday
Printre amintiri

Porco Rosso

Primal Fear
sAvocatul diavolului

Star Trek Into Darkness
Star Trek: În întuneric

Striptease

Tag
TAG: Dă-o mai departe

Tales from Earthsea
Întoarcerea dragonilor

The Core
Centrul Pământului

The Strangers: Prey at Night
Necunoscuții: Prădători în noapte

The Tuxedo
Fracul Magic

03 FEBRUARIE 2020

Lady Bird

06 FEBRUARIE 2020

Vikings: Season 6

14 FEBRUARIE 2020

Dazed and Confused
Marea amețeală

Evan Almighty
Evan Atotputernicul

I Now Pronounce You Chuck and Larry
Vă declar soț și… soție?

Jarhead
Pușcași marini

The Flash: Season 6

This Is 40
Așa-i la 40 de ani!

15 FEBRUARIE 2020

Along Came a Spider
Rețeaua păianjen

Deep Impact
Impact nimicitor

Ocean’s 8

She’s Out of My League
Nu-i de nasul meu

16 FEBRUARIE 2020

Dragons: Race to the Edge: Season 5
Dragonii: În marele necunoscut

Dragons: Race to the Edge: Season 6
Dragonii: În marele necunoscut

18 FEBRUARIE 2020

Outlander: Season 5

Supergirl: Season 5

20 FEBRUARIE 2020

Ana, Mon Amour

Poziția copilului

Romania neimblanzita

Sa nu ucizi

25 FEBRUARIE 2020

Better Call Saul: Season 5

Sin senos sí hay paraíso: Season 1
Și fără sâni există Paradis

29 FEBRUARIE 2020

Teen Titans Go! To the Movies

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.