Ascultă acest articol


“S-a lucrat și la personaje, acum sunt mai echilibrate în luptă și avem acum și V-Skill II care aduce mai multe opțiuni pentru sistemul de luptă.”

Gen: Fighting

Lansare: 14 februarie 2020

Studio: Capcom

Distribuitor: Best Distribution

Platforme: Playstation 4, PC (Steam)

Clasificare: A.P.12

Sinopsis:

Street Fighter V – Champion Edition a sosit pe PC și PlayStation 4 și include tot conținutul jocului original și Street Fighter V: Arcade Edition (mai puțin costumele Fighting Chance, costumele colaboratorilor și Capcom Pro Tour DLC) și constă în: 40 de luptători, 34 de stagii dinamice și peste 200 de costume.

Recenzie:

Recenzie e prea mult spus, la acest articol, căci vă spun numai care e treaba cu acest Champion Edition, după cum procedează Capcom să scoată pentru seria Street Fighter. Inițial Street Fighter V a fost lansat cu 4 ani în urmă și chiar dacă avea doar 16 personaje (4 dintre ele noi) și nu a avut la lansare Arcade Mode, a fost bine primit mai ales de fanii SF. Așdar, la 4 ani de la lansarea oficială, Capcom s-a gândit să ofere tuturor, un altfel de Valetine’s Day, și a lansat Champion Edition care include cele 4 sezoane de conținut inclusiv Arcade Mode, lansat în 2018, dar fără Capcom Pro Tour DLC și anumite costume pentru personaje realizată cu anumiți colaboratori și nici cele Fighting Chance. Totuși, de la 16 personaje s-a ajuns la 40 în Champions Edition alături de 34 de stagii dinamice și aproape 200 de costume pentru personaje.

Printre cele 40 de personaje nu lipsesc boșii Gill (SFIII) și Seth (SFIV) – în ambele variante, femeie și bărbat și din ale 200 de costume pentru personaje 15 sunt numai costume de baie pentru doamne și domnișoare.

S-a lucrat și la personaje, acum sunt mai echilibrate în luptă și avem acum și V-Skill II care aduce mai multe opțiuni pentru sistemul de luptă.

Sunt prezente mod-urile de luptă Story Mode, Arcade (care a introdus un al doilea V-Trigger pentru fiecare personaj), Versus, Training, Survival Mode, Ranked Match, Challenges, Casual Match și mai multe moduri online în Capcom Fighters Network cu pregătiri în Battle Lounge, iar în modul Story avem povestea fiecărui personaj, povestea generală și Tutorial. Nu lipsește nici Shop-ul și trebuie să-ți faci un cont pentru a putea juca online și pentru a-ți personaliza personajul (Fighter Profile).

Meniurile de opțiuni sunt cam la fel și am observat totuși că ecranele de Loading sunt mai măricele și apar reclame după fiecare meci (se pot scoate) care te îndeamnă să mergi la cumpărături după una-alta. La fiecare update ești notificat direct din joc și se aplică imediat fiind nevoit să dai restart după instalare.

Luând în considerare că Champions Edition funcționează de sine stătător și este comercializat la jumătate din prețul jocului original pare un deal corect, cel puțin până la versiunea Definitive unde să te poți bucura la maxim de tot conținutul.

Street Fighter V – Champion Edition îl găsiți din 14 februarie format retail pentru PC și PlayStation 4 pe Gameshop și digital în PlayStation Store și PC (Steam).

Mulțumim Best Distribution

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.