DIVA o primește cu brațele deschise pe Aurora Teagarden și cele patru noi filme din seria Misterele Aurorei Teagarden, din 8 martie, în fiecare duminică, de la 16:00!
Aurora Teagarden este o bibliotecară, membră a clubului Real Murders, un grup de 12 entuziaști ce se reunesc lunar pentru a studia crimele nerezolvate din orașul Lawrenceton Georgia.

Misterele Aurorei Teagrden: Un copilaș buclucaș (Aurora Teagarden Mysteries: A BUNDLE OF TROUBLE) începe duminică, pe 8 martie, de la 16:00. Aurora Teagarden și prietenul ei, Martin, sunt încântați să fie vizitați de nepoata lui și bebelușul ei. Bucuria nu durează mult căci nepoata dispare și bebelușul rămâne în grija lor. Aurora începe o nouă investigație riscantă pentru a-l ajuta pe Martin să își recupereze familia.

Misterele Aurorei Teagraden: Crimă la cinema (Aurora Teagarden Mysteries: LAST SCENE ALIVE) începe duminică, pe 15 martie, de la 16:00. O echipă de filmare de la Hollywood vizitează orașul Lawrenceton, Georgia pentru a produce un film care se bazează pe o carte scrisă de un fost iubit al Aurorei, Robin Crusoe. Problemele apar când actrița din rolul principal, cea care o joacă pe Aurora, este ucisă. Astfel Aurora și Clubul Real Murders încep să investigheze o lungă listă de suspecți.

Misterele Aurorei Teagraden: Tipar pentru crimă (Aurora Teagarden Mysteries: REAP WHAT YOU SEW) începe duminică, pe 22 martie, de la 16:00. Senzație a internetului și o veche prietenă a Aurorei, Poppy Wilson revine în Lawrenceton pentru a începe o afacere în domeniul broderiei. Dar, nu toată lumea este încântată de succesul ei când este ucisă. Pentru a ajunge la criminal, Roe trebuie să urmărească o serie de informații tulburătoare.

Misterele Aurorei Teagraen: Dispăruți fără urmă (Aurora Teagarden Mysteries: THE DESAPPEARING GAME) începe duminică, pe 29 martie, de la 16:00. Aurora se angajază într-o urmărire periculoasă imediat ce nepotul ei, Phillip (Dylan Sloane) și colegul lui dispar. Cu susținerea clubului Real Murder și a chipeșului profesor Nick Miller, noul ei vecin, Roe descoperă un complot care nu a mers conform planului.

Nu uitați, în luna martie, la DIVA, patru noi filme din seria Misterele Aurorei Teagarden, vin în premieră în România, în fiecare duminică, de la 16:00!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.