Festivalul SFR cheamă doritorii de a se implica în organizarea celui mai mare festival de film românesc din țară. Voluntarii se pot înscrie, începând de astăzi, 5 martie, pentru a fi parte din echipa SFR 2020. Înscrierile se fac accesând formularul VoluntarEști, aici: https://festivalsfr.ro/voluntaresti/ și durează o lună.

Festivalul SFR se va desfășura în perioada 10-14 iunie 2020, la Iași, iar selecția voluntarilor va avea loc după 5 aprilie 2020, când se încheie înscrierile. Organizatorii anunță că sunt în căutare de voluntari implicați, responsabili și pasionați de viața orașului, pe care o fac mai bună prin evenimentele la care participă sau le susțin voluntar.

Ce trebuie să știi dacă vrei să VoluntarEști la SFR?
Este important să locuiești în Iași sau în apropierea Iașului, ori să te asiguri că vei fi în perioada 10-14 iunie 2020 în localitate (cu două săptămâni înainte de festival), întrucât vor fi organizate întâlniri de lucru și obișnuire cu locațiile în care vei fi distribuit.

Cum te pregătești pentru SFR, până în iunie?
Au prioritate foștii voluntari SFR, persoanele active, serioase, organizate, care vor să pășească în povestea festivalului ce redeschide marele ecran de un deceniu la Iași.

Vezi aici detaliile despre voluntariat, echipe, ce și cum se va întâmpla: https://bit.ly/2PNs5eH.

De asemenea, poți fi la curent cu istoricul și ceea ce se pregătește pentru 2020, prin pagina de Facebook SFR, dar și prin www.festivalsfr.ro.

Cu ce bucurii de Voluntar vei rămâne după SFR 2020:

* certificat de voluntariat;
* tricou, ecuson, materiale promoționale pentru voluntari (surpriză!);
* relații cu oameni extraordinari, prieteni și amici interesați de filmul românesc;
* șansa de a dialoga cu actorul sau regizorul tău preferat;
* posibilitatea de a intra în echipa Asociației Studenților Jurnaliști, iar la următoarea ediție – șansa de a fi în echipa SFR;
* intrare liberă la toate proiecțiile de la festival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.