“Per total armele au senzaţia de Multiplayer în timp ce harta se simte cu adevărat a Battle Royale.”

Gen: Shooter

Lansare: 10 martie 2020

Studio: Infinity Ward, Raven Software

Distribuitor: Activision

Platforme: Playstation 4, PC, Xbox One

Clasificare: A.P.13

Sinopsis:

Call of Duty: Warzone este un titlu de sine stătător, Battle Royale, care a sosit din 10 martie pe PlayStation 4, Xbox One și PC, cu suport crossplay și este gratuit.

Impresii:

After the Blackout

La momentul său, Blackout – prima variantă de Battle Royale în universul (deja este un univers) Call Of Duty, care s-a făcut remarcat prin câteva lucruri interesante. Poate că era vorba de engine sau poate de viteză… tot ce este clar este că în genul ăsta de jocuri Blackout era destul distractiv. Warzone pe de altă parte revine cu acelaşi schelet şi aceeaşi bază şi adăugă peste câteva lucruri noi, care le-a învăţat pe drum.

Warzone vine cu două moduri, Battle Royale Standard – care este bun și este peste Blackout. Grafic şi ca nivel de fun transformă tot ce au învăţat din Blackout în ceva superior. Din prima ai un sistem de ping asemănător cu cel din Apex Legends care îţi face viaţa mai uşoară dacă joci cu coechipieri fără microfon. Primul lucru care se va observa, peste faptul că ai acest sistem de ping, (introdus în tutorial) este că în momentul în care mori se întâmplă ceva ce nu am mai întâlnit până acum. Eşti dus în Gulag unde mai ai o şansă într-un 1 vs 1, victoria aducându-te înapoi pe teren. Şi chiar dacă mori mai există o şansă să te cumpere un coechipier, deci ai trei şanse să câştigi un meci de Warzone.

Per total armele au senzaţia de Multiplayer în timp ce harta se simte cu adevărat a Battle Royale. Există tot felul de locaţii și side missions pe care le poţi face, contracte și asta ajută pentru a nu deveni repetitiv şi plictisitor. Sunt mai multe jocuri într-un singur joc şi toate astea… gratuit.

Cel de-al doilea mod care m-a fascinat mai mult este Plunder în care mai multe echipe vor strânge bani. Din misiuni, din kill-uri, din cutii de peste tot, iar la final echipa cu cei mai mulţi bani strânşi câştigă. Este un mod mai încet ca Battle Royale-ul de bază însă e mult mai distractiv în special dacă ai coechipieri care să te ajute. Se adaptează la mai multe tipuri de jucători, începând cu un loadout predefinit sau făcut pe gustul tău înainte (custom loadout) şi este un mod în care respawn-ezi. Meciul este mai lung, dar şi şansele să recuperezi sunt pe măsură, când poţi vâna de altfel pe cei care au cei mai mulţi bani, devenind la rândul lor un obiectiv al jocului.

Playstation Plus Loot

Gratis, în schimb pentru cei care au Playstation Plus este un combat pack cu nişte lucruri foarte interesante in-game. DLC-ul conţine un skin pentru operatorul Yegor “Trackstar”, un blueprint pentru shotgun “Showstopper”, ceasul “Skilltrack 56”, un calling card “Cover Operation”, un mic charm pentru armă “Shredded” şi 60 de minute de Double XP. În afară de acel boost de XP totul este estetic, gratuit pentru cei care au PS Plus şi binevenit în câmpul de luptă.

Call of Duty: Warzone îl găsiți pe PlayStation 4, Xbox One și PC din 10 martie în format digital în PlayStation Store și Microsoft Store.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.