O experiență narativă emblematică din toată istoria jocurilor video, Call of Duty®: Modern Warfare® 2 Campaign Remastered, revine de azi pe PlayStation 4 prin intermediul PlayStation Store, precum și pe alte platforme în viitorul apropiat. Jocul include campania single-player cu suport pentru rezoluții până la 4K și HDR pe console, precum și suport pentru monitoare ultra-wide și un număr nelimitat de cadre pe PC.

Publicat de Activision, Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered include și texturi îmbunătățite atât din perspectiva rezoluției, cât și a detaliilor, animații actualizate, audio remasterizat și multe altele.

Dezvoltată inițial de Infinity Ward și acum remasterizată de Beenox, campania single-player propune jucătorilor să intre în pielea membrilor Task Force 141 și operatorilor Tier 1, într-o serie de misiuni care te țin cu sufletul la gură și care au ca obiectiv salvarea lumii de la distrugere. Misiuni precum ”Cliffhanger”, ”Takedown” și ”No Russian” se reîntorc odată cu această campanie single-player.

”Campania din Modern Warfare 2 a fost incredibilă. Ne aducem toți aminte de impactul pe care povestea a avut-o asupra noastră. Campania a fost una foarte specială și mulțumim Infinity Ward pentru această experiență incredibilă,” a afirmat Thomas Wilson, co-studio head la Beenox. ”Să remasterizăm această campanie pentru o nouă generație de jucători a fost un proiect de suflet pentru noi. Am vrut să ne asigurăm că emoția și puterea poveștii sunt redate riguros cu ajutorul graficii moderne și a fidelității audio de cel mai înalt nivel.”

Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered este acum disponibil prin intermediul PlayStation network. Cei care achiziționează jocul vor primi gratuit pachetul Underwater Demo Team Classic Ghost pentru Call of Duty: Modern Warfare, inclusiv skin-ul UDT Ghost Operator inspirat de nivelul ”The Only Easy Day…Was Yesterday” ce are loc în zona arctică. Pe lângă skin-ul menționat, jucătorii vor primi și două schițe de arme pentru a fi folosite în Call of Duty: Modern Warfare și Call of Duty: Warzone*, un obiect decorativ pentru armă, o nouă execuție, un mesaj vocal, un card animat, o emblemă și posibilitatea de a trece automat peste două niveluri din Battle Pass.

De asemenea, jucătorii pot înregistra o precomandă pentru Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered pe alte platforme pentru a primi imediat bonusurile menționate mai sus pentru Call of Duty: Modern Warfare și Call of Duty: Warzone*.

Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered este publicat de Activision, subsidiară Activision Blizzard. Pentru și mai multe informații proaspete despre Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered, accesați Activision Games Blog la adresa https://blog.activision.com/call-of-duty.

*Call of Duty: Modern Warfare și/sau Call of Duty: Warzone necesar, vândut sau disponibil la download separat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.