HyperX oferă în România o gamă completă de periferice pentru gameri și creatori de conținut

Cu 20 de ani de experiență și zeci de produse în portofoliu, HyperX oferă gamerilor un kit complet de echipamente pentru a se bucura de cea mai bună experiență, fie de gaming sau creare de conținut

0
342
Ascultă acest articol


HyperX, divizia de periferice de gaming de la HP Inc. și lider în gaming și esports, a dat startul perioadei aniversare de 20 de ani în luna august, marcând astfel un alt moment important în istoria companiei. Totodată, perioada aniversării de 20 de ani a companiei este însoțită și de lansarea monitoarelor de gaming HyperX Armada 25 și 27, care completează perfect portofoliul de produse.

Astfel, odată cu adiția celor două monitoare de gaming, oferta HyperX pune la dispoziția utilizatorilor o gamă completă de periferice, cu mai multe produse din fiecare categorie, care să răspundă nevoilor multiple, astfel încât fiecare utilizator să-și personalizeze cât mai mult propriul spațiu.

Printre produsele principale/vârf de gamă din fiecare categorie se numără mouse-ul HyperX Pulsefire Haste, wireless sau wired, care este și cel mai recent mouse al companiei. Acesta cântărește doar 62 de grame și oferă cea mai nouă tehnologie wireless, până la 100 de ore de baterie în variantă wireless și certificare IP55 pentru rezistentă la apă și praf.

Alături de un mouse bun este necesară și o tastatură pe măsură, iar în gama de tastaturi de la HyperX se pot găsi de la modele întregi (full-size), TKL, format 60 sau cel mai noi model format 65, HyperX Alloy Origins 65. Fiecare utilizator are preferințe diferite în ceea privește tastaturile, în funcție de activitatea pe care o desfășoară, fie că este muncă, gaming sau creare de conținut. Toate modelele menționate beneficiază de o calitate superioară a construcției și materialelor, switch-uri de diferite tipuri și o durabilitate excelentă.

Calitatea audio este de asemenea extrem de importantă, în special în gaming, dar nu numai, iar acest lucru este rezolvat cu brio de cele mai nou 2 modele de căști de la HyperX. Consacratul model HyperX Cloud Alpha Wireless este eroul seriei de căști de la HyperX. Cu până la 300 de ore de autonomie a bateriei, aceeași calitate și aproape același design celebru, Cloud Alpha Wireless este perechea de căști perfectă pentru cei care vor să beneficieze de tehnologie dual-chamber, sunet surround DTS 7.1 și libertatea mișcării fără fire. În același timp, pentru cei care preferă căștile cu fir, recent lansatul model Cloud Stinger 2 beneficiază de audio spațial DTS Headphone:X, drivere de 50mm și aceeași calitate și confort sporit precum întreaga gamă de căști HyperX.

Pentru gamerii care vor mai mult decât microfonul încorporat cu căștile, pentru cei care fac streaming, sau chiar pentru cei care folosesc microfoane pentru diverse tipuri de creare de conținut, există cele mai noi lansate microfoane de la HyperX – DuoCast și ProCast. HyperX DuoCast este un microfon cu efecte RGB, cu două tipuri de tipare polare – cardioid sau 360, ceea ce îl face perfect pentru situații precum streaming, înregistrare de clipuri sau chiar interviuri. În același timp, HyperX ProCast vine în întâmpinarea nevoilor mai complexe ale utilizatorilor  și este primul microfon XLR profesional al companiei, care vine cu un condensator cu diafragmă mare. Acesta este special conceput pentru utilizatorii care își doresc calitate profesională de la un microfon, cu conectivitate XLR și întregistrări audio de înaltă calitate, precum cele din studiourile de înregistrare.

Cu cele două monitoare de gaming, HyperX Armada 25 și HyperX Armada 27 în portofoliu și disponibile inclusiv pe piața din România, brand-ul de periferice oferă astăzi utilizatori posibilitatea de a beneficia de un set-up complet marca HyperX. Cu o gamă largă de periferice, unde există ceva pentru toată lumea, monitoarele HyperX Armada au venit ca o continuare naturală din partea companiei. HyperX Armada 25 vine cu un ecran IPS FHD de 25 de inci, cu 240Hz și 1ms timp de răspuns, iar HyperX Armada 27 vine cu un ecran IPS QHD de 27 de inci cu 165Hz și 1ms timp de răspuns.

Cu un astfel de portofoliu extins pe piața din România, și nu numai, gamerii pot acum să își ducă experiențele la următorul nivel, beneficiind de calitate superioară, confort sporit și un avantaj competitiv pe măsură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.