Paramount Channel și Comedy Central vor difuza în exclusivitate în România evenimentul One World Together At Home, de Paște

0
617
Ascultă acest articol


De Paște, telespectatorii din România vor avea ocazia de a urmări evenimentul “One World: Together At Home”, un show special care aduce în fața publicului unii dintre cei mai mari entertaineri ai momentului pentru a onora întregul sistem medical care și-a unit forțele în lupta împotriva pandemiei. Evenimentul va fi transmis pe 19 aprilie cu subtitrări în limba română pe Paramount Channel de la ora 20.00 și pe Comedy Central începând cu 23.00. Acesta va fi difuzat și în reluare, pe 21 aprilie, de la ora 03:15 pe Paramount Channel.

Evenimentul excepțional este organizat de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), Organizația Internațională pentru Drepturile Omului Global Citizen și Organizația Națiunilor Unite, în colaborare cu artista Lady Gaga.

Această seară istorică va fi prezentată de cunoscutele gazde ale celebrelor emisiuni late night: Jimmy Fallon – “The Tonight Show,” Jimmy Kimmel – “Jimmy Kimmel Live” și Stephen Colbert – THE LATE SHOW with STEPHEN COLBERT.

Printre artiștii care vor urca pe scena virtuală pe 19 aprilie se numără Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong (solistul formației Green Day), Burna Boy, Chris Martin, David Beckham, Eddie Vedder, Elton John, FINNEAS, Idris și Sabrina Elba, J Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Paul McCartney, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh Khan, Stevie Wonder, Alicia Keys, Amy Poehler, Awkwafina, Camila Cabello, Celine Dion, Ellen DeGeneres, Jennifer Lopez, LL COOL J, Lupita Nyong’o, Matthew McConaughey, Oprah Winfrey, Pharrell Williams, Sam Smith, Shawn Mendes, Taylor Swift, Usher și Victoria Beckham.

În cadrul show-ului vor fi prezentate și materiale speciale cu experiențele reale ale doctorilor, asistentelor și familiilor din jurul lumii.

„Evenimentul își propune să fie o platformă de solidaritate și încurajare în lupta globală împotriva virusului COVID-19. Prin intermediul muzicii și al divertismentului, acest show îi va celebra pe toți cei care își riscă propria sănătate pentru a ne proteja”, a declarat HUGH EVANS, cofondator și CEO Global Citizen.

„Chiar dacă suntem nevoiți să fim separați pentru o perioadă, ne putem reuni virtual pentru a ne bucura de muzica excelentă. Concertul ONE WORLD: TOGETHER AT HOME reprezintă o puternică demonstrație de solidaritate împotriva unei amenințări comune”, spune Dr. TEDROS ADHANOM GHEBREYESUS, Director General OMS.

„Suntem mândri să ne unim forțele cu ONE WORLD: TOGETHER AT HOME pentru a ajuta la împiedicarea transmiterii virusului, a minimiza impactul social-economic asupra comunității globale și a lucra împreună pentru a promova Obiectivele Globale pentru viitor”, declară Secretarul General al Organizației Națiunilor Unite, ANTÓNIO GUTERRES.

Luna trecută, Global Citizens a lansat o campanie urgentă pentru a sprijini Fondul de Solidaritate COVID-19 pentru OMS, susținut de Fundația ONU. Prin apel la persoane fizice și la lideri și corporații din întreaga lume să ia măsuri și să contribuie cu resurse financiare, membrii Global Citizen din 130 de țări au întreprins zeci de mii de acțiuni menite să sprijine Fondul.

Donațiile din partea susținătorilor și a partenerilor corporate vor merge către Fondul de Solidaritate COVID-19 pentru OMS pentru a sprijini și echipa personalul medical de pe mapamond. Acestea vor fi distribuite și către organizațiile de caritate locale care oferă hrană, adăpost și asistență medicală persoanelor vulnerabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.