Anul acesta, profită la maximum de frumusețea Zilei Îndrăgostiților și nu uita să te destinzi cu ajutorul unui film bun. Pentru că Valentine’s Day este ocazia perfectă de a vedea un film romantic, Comedy Central ți-a pregătit o selecție specială de pentru 14 februarie. La Nickelodeon te vei putea bucura de un maraton cu episoade din serialele tale preferate, dedicate sărbătorii lui Cupidon. Tot ce ai de făcut este să pregătești popcornul și să iei un loc confortabil pe canapea!

Filme romantice la Comedy Central
De la ora 17.50, Comedy Central te invită să îi urmărești pe Jennifer Lopez și pe Ralph Fiennes în „Camerista”, o comedie romantică ce îți va aduce zâmbetul pe buze. Filmul spune povestea Marisei Ventura (Jennifer Lopez), o mamă singură născută și crescută în New York, care lucrează ca femeie de serviciu într-un hotel de lux din Manhattan. Printr-o turnură a sorții, Marisa îl întâlnește pe Christopher Marshall (Ralph Fiennes), moștenitorul unei dinastii, care crede că femeia este unul dintre oaspeții hotelului. Astfel, între Ralph și Marisa ia naștere o poveste de dragoste. Când adevărata identitate a Marisei iese la iveală, cei doi realizează că provin din lumi complet diferite.

Seara de filme de Valentine’s Day continuă la 20.50 cu un clasic al cinematografiei – „Fantoma mea iubită”, celebra dramă romantică. Bancherul Sam Wheat (Patrick Swayze) și artista Molly Jensen (Demi Moore) sunt îndrăgostiți nebunește. Sam este ucis de prietenul și partenerul său Carl Bruner (Tony Goldwyn) pentru a ascunde o afacere dubioasă și devine un spirit neputincios, captiv pe pământ. Când află de trădarea lui Carl, Sam îi cere ajutorul mediumului Oda Mae Brown (Whoopi Goldberg) pentru a repara lucrurile și pentru a o proteja pe Molly de Carl.

Maraton de episoade despre iubire la Nickelodeon

Personajele favorite ale publicului din serialele animate vor fi și ele prezente pe micile ecrane, la Nickelodeon. Pe 14 februarie, începând cu orele 13.25, Nickelodeon a pregătit un maraton de episoade dedicate iubirii din cele mai populare seriale. SpongeBob Pantaloni Pătrați și prietenii lui din Bikini Bottom, Nicky, Ricky, Dicky și Dawn, Henry Pericol, Familia Thunderman și Casagrande vor fi protagoniștii unor întâmplări cu totul speciale, în ton cu atmosfera romantică ce plutește în aer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.