250.000 de gameri au participat de 1 mai la Gaming Marathon

1
820
Ascultă acest articol


Cea de-a doua ediție a Gaming Marathon powered by AOC Gaming a adunat 250.000 de gameri din toată țara pe cele 26 de „scene” unde youtuberii lor preferați au organizat competiții în cele mai populare jocuri video și au oferit zeci de premii. Evenimentul este inițiat de Bucharest Gaming Week și Nexus Gaming.

Pe 1 mai, timp de peste 12 ore, participanții au intrat în competiții sau au urmărit stream-urile de pe Youtube sau Twitch ale lui Mădălin, Ovvy, Imogen, Palash, Andu, Zombilău, Zoozix, Werty, Antonia Knuckle, Gannicus, AmyClaire, Jaxi, AlexaTV, IceManLucky, Gereveu, Bobospider, Tedereu, MoonGaming, Krieppen, String, Skaaro, itsgossiplol și laylow48. Ovvy și Andu au organizat meciuri de FIFA20, Jaxi și Werty și-au invitat followerii în meciuri de Counter-Strike: Global Offensive, iar cel mai nou joc shooter multiplayer Valorant a fost jucat împreună cu fanii de către IceManLucky, Gereveu, Zoozix și mulți alții. Alte jocuri video de ale căror competiții gamerii s-au bucurat au fost League of Legends, Fortnite, Brawl Stars, PUBG, Minecraft și DotA2.

În cadrul campionatului de motorsport virtual Racing League Romania powered by BMW, tenisman-ul Florin Mergea și piloți români precum Alexandru Cascatău și Alex Mirea au participat la trei curse demonstrative. Fotbalistul Denis Alibec a jucat jocul DotA2 împreună cu fanii lui și echipa de esport NextPlease! Gaming.

Evenimentul principal al maratonului, cel care a și strâns cele mai multe vizionări, 115.000, a fost o competiție între două echipe formate din 10 youtuberi care și-au demonstrat skill-urile la Counter-Strike: Global Offensive, la desenat în SKribbl.io și, poate cea mai dificilă probă, la un meci în jocul clasic retro Counter-Strike 1.6.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.