Huawei Consumer Business Group anunță disponibilitatea tabletei vârf de gamă Huawei MatePad Pro pe piața din România. Noul dispozitiv lansat de HUAWEI reprezintă un progres în materie de design, tehnologie și funcționalitate, stabilind noi repere în categoria tabletelor și oferind experiențe inedite utilizatorilor. Prețul de achiziționare recomandat pentru Huawei MatePad Pro Wi-Fi este de 2.499 lei, iar pentru modelul Huawei MatePad Pro LTE, 2.699 lei. Versiunea LTE va fi disponibilă pe piața din România începând cu data de 11 mai.

Cu ocazia lansării pe piața din România, Huawei MatePad Pro dispune de un pachet promoțional, special gândit pentru utilizatori. Primele 100 de persoane care achiziționează un Huawei MatePad Pro primesc gratuit un Mouse Bluetooth Huawei și o Tastatură Magnetică Huawei, accesorii care transformă tableta într-un instrument de lucru util și complet. Pachetul promoțional, alături de noua tabletă HUAWEI, vor fi disponibile exclusiv la unul dintre partenerii autorizați HUAWEI, în varianta de culoare Midnight Grey, care dispune de un finisaj din fibră de sticlă, elegant și plăcut la atingere. În plus, Stylusul Huawei M-Pencil, accesoriul care poate fi conectat cu tableta MatePad Pro, este disponibil la un preț promoțional de 349 lei la același partener autorizat.

„Huawei MatePad Pro este mai mult decât o capodoperă a designului sau un cinematograf mobil. Este modul în care regândim creativitatea și productivitatea mobilă pentru produsele HUAWEI. Este un instrument care le permite consumatorilor să își exprime creativitatea fără limite și este dispozitivul perfect pentru oricine caută un mod mai inteligent de a-și transforma ideile în realitate.”, declară Wang Yinfeng, President of PC and Tablet Product Line, Huawei Consumer BG.

Huawei MatePad Pro îmbină un afișaj mare cu rame ultra-înguste pentru a obține cel mai mare raport ecran-corp din lume pentru o tabletă, de 90%. Alimentată de chipset-ul vârf de gamă Kirin 990 de 7nm, Huawei MatePad Pro oferă o performanță și o autonomie a bateriei incredibile. În plus, datorită sistemului de operare EMUI10 cu care este echipată, tableta Huawei MatePad Pro include funcțiile Multi-Window , Multi-screen Collaboration și HUAWEI APP Multiplier. În plus, aceasta se poate conecta cu Stylusul Huawei M-Pencil și Tastatura Magnetică Huawei, permițând sinergia cu Modul PC și noile funcții WPS pentru productivitate sporită. Experiența de divertisment este îmbogățită printr-o serie de actualizări hardware cu capabilități audio și de afișare captivante, într-un factor de formă elegant. Mai mult, Huawei MatePad Pro este și prima tabletă din lume care suportă încărcare wireless și încărcare wireless inversă , oferind o alternativă convenabilă și fiabilă pentru consumatori, pentru a-și menține tableta, smartphone-ul și alte dispozitive cu încărcare wireless alimentate pe tot parcursul zilei .

Simplitate și eleganță

Elegant, cu un design unic ce îmbină tehnologia și estetica, dispozitivul Huawei MatePad Pro prezintă cel mai înalt raport ecran-corp din lume pentru o tabletă, de 90% , cu rame ultra-înguste de 4,9 mm , care înconjoară ecranul 16:10 de 10,8 inci. Designul micro-curbat adoptat de Huawei MatePad Pro garantează confort în utilizare, iar datorită ramei din aliaj de magneziu, tableta este ușoară și durabilă. Dispozitivul are un design unibody care integrează antenele în rama din mijloc și în panoul din spate pentru un aspect minimalist.

Regândirea performanței: Kirin 990

Huawei MatePad Pro dispune de cel mai recent chipset vârf de gamă Kirin 990 de 7 nm, pentru performanțe și eficiență energetică sporite. Cu o frecvență de până la 2,86 GHz, procesorul adoptă o arhitectură inovatoare cu trei nivele care cuprinde două nuclee mari, două nuclee mijlocii și patru nuclee mici. Unitatea de procesare grafică Mali-G76 cu 16 nuclee îmbunătățește considerabil performanța și autonomia bateriei pentru o experiență fluidă de gaming și divertisment.

Cu arhitectura NPU Da Vinci dual-core de la HUAWEI, capabilitățile de computing AI sunt optimizate prin echilibrul dintre nucleele mari și cele mici. Dotată cu o memorie RAM LPDDR4X dual-channel de până la 8 GB, Huawei MatePad Pro lansează aplicațiile cu viteze uluitoare. Toată această performanță este suportată de un sistem de răcire în 12 straturi care gestionează căldura împreună cu AI, permițând tabletei să rămână rece chiar și atunci când este foarte solicitată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.