Serialul The Great/ Ecaterina, cu Elle Fanning și Nicholas Hoult în rolurile principale, o călătorie anti-istorică prin Rusia secolului al XVIII-lea, este disponibil pe HBO GO. Premiera la HBO va fi în iunie.

The Great/ Ecaterina este o comedie-dramă despre ascensiunea Ecaterinei cea Mare. Un serial cu fapte istorice doar ocazional, din distribuția căruia fac parte Elle Fanning, Nicholas Hoult, Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee, Charity Wakefield, Douglas Hodge, Sacha Dhawan, Sebastian de Souza, Bayo Gbadamosi și Belinda Bromilow.

O poveste foarte modernă despre trecut care cuprinde rolurile multiple pe care Ecaterina le-a jucat în timpul vieții, de iubită, profesoară, lideră, prietenă și luptătoare

Serialul spune povestea amuzantă și ficționalizată a unei fete idealiste și romantice, care ajunge în Rusia pentru o căsnicie aranjată cu împăratul Petru. Sperând la iubire, Ecaterina descoperă acolo o lume periculoasă și depravată, pe care se decide să o schimbe. Tot ceea ce trebuie să facă este să-și ucidă soțul, să învingă biserica, să distragă armata și să atragă curtea de partea ei.

Serialul este creat și scris de McNamara, care e producător executiv alături de Marian Macgowan, Josh Kesselman și Ron West de la Thruline, reprezentanții Echo Lake Brittany Kahan Ward, Doug Mankoff și Andrew Spaulding, Elle Fanning, Mark Winemaker și Matt Shakman. Proiectul este produs de Civic Center Media în asociere cu MRC Television.

Serialul poate fi urmărit aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.