Ascultă acest articol


Odată cu apariția ceasurilor inteligente, unele funcții utile au devenit și mai ușor de utilizat. Huawei Watch GT 2e, noul smartwatch de la HUAWEI, este un gadget foarte util și performant, care ține utilizatorii conectați permanent atât cu monitorizarea în timp real a stării de sănătate și a antrenamentelor fizice, cât și cu notificările primite pe telefonul mobil.

Mai mult, în completarea portofoliului, noul Huawei Watch GT 2 (42 mm), special destinat femeilor moderne, care caută un mix între design și funcționalitate în dispozitivele pe care le folosesc, urmează să fie lansat și el pe piața din România în luna iunie.

Huawei Watch GT 2 (42 mm), smartwatch-ul care ține pasul cu tendințele actuale

Huawei Watch GT 2 (42mm) emană eleganță și simplitate prin păstrarea afișajului din sticlă 3D integrat al predecesorului său, aducând un ecran mare cu o experiență tactilă fără margini. Indiferent de stilul pe care îl adoptă, femeile își pot găsi întotdeauna o față de ceas potrivită dintre cele peste 300 disponibile în magazinul Watch Face. Și în ceea ce privește variantele de curea care însoțesc ceasul, acestea pot completa cu succes orice ținută sau tip de activitate. Cureaua reglabilă din cauciuc poate fi purtată în timpul sesiunilor de mișcare, în timp ce cureaua elegantă din piele este un accesoriu perfect pentru birou sau ocazii mai formale.

În plus față de nuanțele clasice alb și maro, HUAWEI propune două noi variante de culoare: Frosty White și Chestnut Red, spre încântarea persoanelor care își doresc să țină pasul cu tendințele actuale. Cu un design de ultimă generație, o durată de viață a bateriei de două săptămâni și funcții de monitorizare a sănătății, Huawei Watch GT 2 (42mm) este o alegere inspirată pentru femeile aflate în căutarea unui smartwatch care îmbină armonios grija pentru sănătate și gusturile estetice.

Asistent personal inteligent care te ajută să rămâi în formă și permanent conectat cu notificările de pe telefon

Huawei Watch GT 2e este un gadget cu un design modern, potrivit celor care își doresc să fie mereu în formă și să rămână activi social. Pe lângă monitorizarea activităților fizice, smartwatch-ul le oferă utilizatorilor posibilitatea de a rămâne permanent conectați cu prietenii, familia și colegii. Cu Huawei Watch GT 2e, aceștia primesc rapid notificări pentru mesajele text, e-mailuri, calendar sau platformele personale de Social Media.

De asemenea, apelurile pot fi refuzate direct pe smartwatch, în cazul în care nu pot fi preluate în acel moment. Posibilitatea de a fi conectat cu telefonul mobil și de a gestiona notificările este foarte utilă, mai ales pentru momentele în care utilizatorii se află în mișcare.

Pentru a verifica dacă organismul funcționează corect, utilizatorii pot folosi cu încredere funcția care monitorizează bătăile inimii. Tehnologia de monitorizare a frecvenței cardiace HUAWEI TruSeen™ 3.5 oferă măsurători eficiente și precise ale pulsului în timp real. Toate aceste date și notificări pot fi verificate permanent în Huawei Sports și Huawei App.

Majoritatea persoanelor consideră că problemele comune de sănătate precum oboseala, somnolența, amețelile sau bătăile rapide ale inimii sunt cauzate de lipsa somnului, dar ignoră faptul că ar putea fi cauzate de nivelul scăzut al saturației de oxigen din sânge (SpO2).Concentrația de oxigen din sânge este un indicator fiziologic important pentru funcționarea sistemului respirator. Datorită funcției de monitorizare a acestei valori, disponibilă pentru prima dată pe un ceas inteligent, utilizatorii rămân conectați permanent cu aceste valori importante.

Un tovarăș de antrenament de încredere, perfect compatibil cu 100 de moduri sport

Huawei Watch GT 2e emite un memento care anunță utilizatorii să se ridice în momentul în care datele arată că au fost inactivi mai mult de o oră. Desigur, cei care doresc, pot dezactiva această funcție pentru sedentarism din aplicația Huawei Health, păstrând celelalte funcții active. Smartwatch-ul încurajează orice fel de mișcare: de la antrenamente fizice clasice, până la dans sau plimbări în aer liber, mai ales că poate fi conectat cu o pereche de căști Bluetooth.

Huawei Watch GT 2e oferă o funcție care poate monitorizare o selecție vastă de 100 de sporturi. Pe lângă cele 15 moduri sport clasice, există și 85 de moduri personalizate. Astfel, pentru fiecare exercițiu, ceasul va înregistra date precum durata exercițiului, caloriile, ritmul cardiac, rezultatele antrenamentului sau timpul de recuperare. Cu un simplu clic, utilizatorul poate genera și un grafic complet pentru a putea distribui informația și pe canalele de Social Media, dacă dorește. Cele 85 de moduri personalizate includ hip-hop, alpinism, parkour, skateboarding, tenis sau baseball.

Funcțiile de ultimă oră, design-ul care se potrivește cu succes oricărui stil de viață și posibilitatea de a gestiona notificările mai rapid decât de pe telefon sunt aspectele care atrag atenția iubitorilor de tehnologie și care transformă Huawei Watch GT 2e într-un dispozitiv care completează cu brio un stil de viață activ.

Pentru mai multe informații despre produs, accesați: https://consumer.huawei.com/ro/wearables/watch-gt-2e/specs/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.