Bungie a anunțat următorul capitol al universului Destiny 2 odată cu lansarea expansiunii Beyond Light pe 22 septembrie 2020. În plus, următorul sezon, Season of Arrivals, este deja disponibil de azi.

Atât noul sezon, cât și expansiunea, continuă povestea gardienilor care luptă pentru salvarea umanității. Jucătorii vor dezlega mistere noi, vor dobândi puteri noi și vor înfrunta pericolele de pe navele misterioase. Totul începe acum, odată cu noul Season of Arrivals.

De luni de zile, misterioasele nave în formă de piramidă s-au îndreptat înspre sistemul nostru solar, reprezentând în mod clar o amenințare chiar daca scopul lor nu este încă unul cunoscut. În Season of Arrivals, Io este prima destinație vizitată de o asemenea navă, determinând o serie de evenimente care vor continua pe tot parcursul sezonului și a expansiunii Beyond Light.

Bungie a confirmat de asemenea că Destiny 2 va fi disponibil pe PlayStation 5 și Xbox Series X. În plus, cei care vor achiziționa Destiny 2: Beyond Light pentru Xbox One vor primi versiunea pentru Xbox Series X prin Smart Delivery. Cei care vor achiziționa versiunea pentru PlayStation 4 vor obține versiunea pentru PlayStation 5 gratuit.

Destiny 2: Beyond Light

Europa, luna înghețată a planetei Jupiter, este noua destinație a expansiunii Beyond Light. Jucătorii vor avea acces la o noua putere, Stasis, pe lângă cele deja existente precum Arc, Solar și Void. Mai multe detalii despre Stasis vor fi disponibile în perioada următoare. De asemenea, sub tundra înghețată a lunii se află Deep Stone Crypt, noul raid pentru șase jucători care le va testa din plin abilitățile și modul în care vor colabora pentru a-l duce la bun sfârșit. Nu în ultimul rând, facțiunile Fallen s-au reunit pe Europa care a devenit noua lor casă sub stindardul conducătoarei Eramis. Abandonată de Traveler și părăsită de Lumină, Eramis a purces pe drumul ei spre Întuneric, ceea ce va determina cu siguranță o confruntare cu gardienii.

Jucătorii care vor înregistra o precomandă pentru Destiny 2: Beyond Light vor primi un Ghost Shell exotic și o emblemă legendară. Versiunea Deluxe include și emote-ul exotic Freeze Tag.

Precomenzile pentru Destiny 2: Beyond Light se pot efectua acum via Steam și Xbox One, în timp ce pentru PlayStation ele vor sosi în curând pe magazinul digital al platformei.

Season of Arrivals care este deja disponibil vine cu multe surprize pentru toată lumea, însă cei care dețin season pass-ul vor avea acces la câte o noua misiune săptămânală, un quest nou pentru o armă exotică, un lansator de grenade exotic, o armură caracteristică acestui sezon și bonus de XP. Season Pass-ul poate fi achiziționat separat din joc cu 1000 Silver.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.