Xiaomi România anunță că ESD ROM, centru autorizat Xiaomi România pentru gama de telefoane mobile inteligente a preluat, începând cu luna iulie 2020, și operațiunile de service pentru o serie de produse din gama Xiaomi Ecosystem, respectiv trotinete electrice, roboți inteligenți de curățare și aspiratoare verticale.

Beneficiază de acces la service-ul ESD ROM doar produsele Xiaomi achiziționate prin distributorii oficiali ai Xiaomi în România, respectiv ALSO TECHNOLOGY SRL, WORLD COMM TRADING GFZ SRL și Telpur.

Accesul la service-ul autorizat ESD ROM le oferă utilizatorilor o serie de beneficii legate de repararea produselor stricate, prin înlocuirea produsului sau a pieselor necesare, în funcție de campanie, gratuit și într-un timp mai scurt, inclusiv beneficii legate de strategia Door2Door, în care produsul este preluat și ulterior returnat utilizatorului de la o adresă aleasă de acesta.

Procedura actualizată de accesare a garanției prin centrul de service ESD este disponibilă online pe site-ul Xiaomi la https://www.mi.com/global/service/support/warranty/ro.html.

Utilizatorii vor avea posibilitatea ca, printr-un simplu e-mail, să primească asistență de la Centrul ESD ROM pentru orice întrebări legate de reparații.

Solicitările referitoare la alte produse Xiaomi, întrebări tehnice sau legate de vânzarea produselor vor fi preluate direct de punctele de vânzare.

Datele de contact pentru Centrul ESD ROM sunt disponibile online pe https://esd-rom.ro/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.