Galaxy Watch3 și Galaxy Buds Live disponibile acum

Rămâi productiv, conectat și sănătos în această nouă eră cu cele mai noi accesorii Galaxy de la Samsung

0
1698
Ascultă acest articol


Samsung Electronics Co., Ltd a anunțat în cadrul Unpacked noile accesorii Galaxy Watch3 și Galaxy Buds Live. Galaxy Watch3 este un ceas inteligent de nouă generație care îmbină designul clasic cu caracteristicile de sănătate și wellness de ultimă oră. Galaxy Buds Live sunt cea mai nouă formă de căști wireless, cu un design elegant, ergonomic și care dispun de tehnologia audio premium.

Galaxy Watch3 și Galaxy Buds Live sunt instrumente avantajoase pentru menținerea unui ritm optim a stilului de viață și a rutinelor zilnice, în special în contextul actual. Ambele dispozitive sunt integrate perfect în ecosistemul extins Galaxy pentru a vă ajuta să trăiți mai sănătos, să comunicați mai bine și să beneficiați la maxim de tehnologia dvs.

„Wearables se numără printre sectoarele cu cel mai rapid salt tehnologic, iar ritmul progresului este doar accelerat. În ultimele luni, am observat o creștere imensă pe piață, pe măsură ce oamenii apelează la ceasuri inteligente și căști, pentru a-i ajuta să prospere în „noua normalitate”. De la introducerea primului nostru smartwatch în urmă cu doar șapte ani, am devenit lideri în inovarea produselor purtabile. Astăzi ne-am concentrat să construim în jurul acestui impuls pentru a oferi experiențe noi și diferențiate – îmbinate cu designul îndrăzneț și tehnologia avansată la care utilizatorii noștri au ajuns să se aștepte ”, a declarat Dr. TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

Galaxy Watch3: Gestionați-vă viața cu ajutorul tehnologiei avansate de sănătate

Galaxy Watch3 se mândrește cu toată măiestria unui ceas de lux, în timp ce este suficient de confortabil pentru a fi purtat întreaga zi. Cu un design clasic, acest ceas este construit din materiale premium precum oțelul inoxidabil și pielea de înaltă calitate, iar pentru prima dată, Galaxy Watch3 va fi disponibil și într-o versiune din titan care este atât rezistent, cât și elegant. Galaxy Watch3 prezintă, de asemenea, populara margine rotativă de la modelele anterioare de ceasuri, care îmbină forma cu funcția. Cu o simplă rotație a cadranului, puteți comuta cu ușurință între widgeturi, puteți să deschideți aplicațiile și să vă vizualizați notificările. Comparativ cu ceasul Galaxy Watch original, Galaxy Watch3 este cu 14% mai subțire, cu 8% mai mic și cu 15% mai ușor – oferind un display mai mare. De asemenea, puteți personaliza interfața ceasului pentru a se potrivi perfect cu stilul personal. Puteți alege din peste 80.000 de interfețe de ceas din Galaxy Store sau să vi-l proiectați pe al dvs. O bibliotecă cu 40 de posibilități diferite vă permite să personalizați interfața ceasului cu cele mai importante informații pentru dvs.

Cu fiecare nouă generație, capabilitățile lui Galaxy Watch s-au extins, iar acum, Galaxy Watch3 va oferi noi experiențe în monitorizarea sănătății și a stării de bine. Funcția Blood oxygen (SpO2) va măsura și urmări îndeaproape saturația de oxigen, pentru obiective fitness și wellness. Galaxy Watch3 va găzdui, de asemenea, noua aplicație Samsung Health Monitor, care va include monitorizarea tensiunii arteriale (BP) și citirea electrocardiogramei (ECG) în regiunile în care aceste funcții sunt autorizate . Pentru a vă simți și mai mult în siguranță în caz de căzături și accidentări grave, Galaxy Watch3 vine cu o caracteristică nouă care detectează căderile cu potențial de risc și poate trimite o notificare SOS contactelor alese.

Începerea unei rutine de fitness poate fi dificilă, dar instrumentul de monitorizare al alergării produs de Samsung este aici pentru a vă veni în ajutor. Funcția Running analysis va putea oferi feedback în timp real în momentul exercițiilor, precum și rapoarte post-antrenament cu șase factori, care ajută la îmbunătățirea antrenamentelor, la creșterea performanței și la reducerea eventualelor neplăceri. Pentru a urmări progresul cardio în timp ce vă deplasați, în curând veți putea să accesați cu ușurință citirile VO2 max , care oferă o perspectivă asupra absorbției de oxigen. Chiar și când sunteți acasă, aveți acces la un studio complet de servicii de fitness cu aplicația Samsung Health, care oferă o bibliotecă cu peste 120 de antrenamente video diferite. Pur și simplu selectați o rutină de antrenament pe smartphone-ul dvs. Galaxy, partajați-l pe Samsung Smart TV , iar Galaxy Watch3 va avea grijă de restul și va monitoriza automat antrenamentul. Deoarece recuperarea este la fel de importantă ca și exercițiul, Samsung și-a dezvoltat oferta de monitorizare a somnului din momentul în care a fost introdusă pentru prima dată în 2014. Acum, Galaxy Watch3 oferă o nouă metodă de calcul a monitorizării somnului și insights pentru a vă ajuta să vă odihniți mai bine.

În plus, compatibilitatea perfectă între Galaxy Watch3 și alte dispozitive Galaxy, inclusiv Galaxy Note20, amplifică experiențele dvs. mobile. Puteți seta opțiuni de răspuns automat atât pentru mesaje cât și pentru imagini și puteți vizualiza ușor emoticoanele și fotografiile direct de la încheietura mâinii. De asemenea, puteți controla fără efort experiența dvs. mobilă; redați muzica preferată de pe telefon cu ajutorul mărginii rotative; și utilizați gesturi simple de mână , precum închiderea și deschiderea pumnului pentru a primi un apel sau rotirea încheieturii pentru a opri alarmele sau apelurile primite. Pentru cei care petrec perioade lungi departe de telefon, sunt disponibile și modele LTE, care vă permit să preluați apeluri și mesaje, să partajați playlist-urile preferate și să accesați aplicațiile preferate din mers .

Galaxy Buds Live: potrivit pentru fiecare moment

Galaxy Buds Live sfidează designul convențional – cu o estetică unică, acestea nu seamănă cu nimic din ce ai mai văzut sau purtat până acum. Samsung a reconfigurat designul tradițional al căștilor, aplicând componente pe orizontală în defavoarea celor pe verticală. În acest fel, căștile nu vor ieși din urechi, oferind un aspect mai natural. Acest design ergonomic, fără vârfuri, se pliază pe forma urechii, ceea ce le face suficient de confortabile pentru a fi purtate întreaga zi. Puteți să vă personalizați în continuare setul cu două adaptoare de dimensiuni diferite.

Galaxy Buds Live au fost concepute pentru a aduce sunetul la adevărata lui valoare. Îmbinând expertiza solidă AKG cu moștenirea inovației hardware a Samsung, Galaxy Buds Live oferă o experiență audio cu adevărat imersivă. Cu un difuzor și un canal de bass 12 mm, sunetul se aude mai profund și bogat, permițându-vă să vă bucurați de muzică așa cum și-a dorit artistul. Cu trei microfoane și o unitate Voice Pickup te asiguri că vocea dvs. se aude întotdeauna tare și clar la telefon. Aceste căști sunt dotate cu funcția de anulare activă a zgomotului (ANC) pentru tipul deschis , permițându-vă să eliminați zgomotele deranjante din jur, în timp ce puteți totuși să rămâneți atent la conversațiile importante.

Galaxy Buds Live oferă o experiență de ascultare avantajoasă și conectată, compatibilă cu o serie de dispozitive. Comutați perfect între dispozitivele compatibile – nu este necesară deconectarea și reconectarea. Și atunci când este asociat cu cele mai noi dispozitive Galaxy, puteți să priviți spre noi posibilități. Înregistrare audio pentru video extrem de clară pe Galaxy Note20 utilizând Galaxy Buds Live ca microfon wireless. Utilizați „Game Mode” pentru a reduce latența audio – cu display-ul dinamic AMOLED 2X al lui Galaxy Note20 vă puteți bucura de o experiență de joc mai imersivă. De asemenea, puteți partaja cu ușurință muzica cu prietenii – fără a compromite calitatea sunetului – folosind noua funcție Buds Together .

Pentru o navigare mai confortabilă, Galaxy Buds Live oferă un PUI intuitiv bazat pe atingere (interfață de utilizator fizică) pentru controlul tactil, precum și funcția Bixby voice wake-up , care vă permite să navigați în playlist, să deschideți aplicații și să trimiteți mesaje hands-free și eyes-free. În plus, Galaxy Buds Live vine cu o durată lungă de viață a bateriei. Când sunt complet încărcate, căștile dvs. pot suporta până la 6 ore de funcționare, iar carcasa de încărcare vă permite să beneficiați de 15 ore suplimentare pentru mai multe încărcări . Și atunci când trebuie să reîncărcați rapid, puteți câștiga 1 oră de funcționalitate cu doar 5 minute de încărcare .

Disponibilitate

Galaxy Watch3 și Galaxy Buds Live sunt disponibile în anumite țări începând cu 6 august 2020. În România Galaxy Buds Live va fi disponibil începând cu 21 august 2020, iar Galaxy Watch3 va putea fi achiziționat începând cu 7 august 2020.

Galaxy Watch3 este disponibil în versiunea de 41mm și în cea de 45mm, ambele disponibile în variantele LTE și Bluetooth. Varianta Galaxy Watch de 41mm va fi disponibilă în nuanțele Mystic Bronze și Mystic Silver, în timp ce Galaxy Watch de 45mm va fi disponibilă în nuanțele Mystic Silver și Mystic Black.

Varianta Galaxy Watch Titanium va fi disponibilă mai târziu în acest an.

Pentru mai multe informații despre Galaxy Watch3 și Galaxy Buds Live, vă rugăm vizitați:
Galaxy Watch3: [https://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-watch3/].
Galaxy Bud Live: [https://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-buds-live/].

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.