We Are Who We Are, noul serial dramă al lui Luca Guadagnino, o producție HBO/Sky, debutează pe 15 septembrie pe HBO GO

0
868
Ascultă acest articol


We Are Who We Are/ Noi, cei adevărați are premiera pe 15 septembrie la HBO și pe HBO GO și este primul serial regizat de Luca Guadagnino (Call Me By Your Name).

O poveste despre doi tineri americani care locuiesc într-o bază militară în Italia, serialul explorează prietenia, prima iubire, identitatea și scufundă publicul în tot entuziasmul haotic și angoasele specifice vieții de adolescent – o poveste care s-ar putea petrece oriunde în lume.

Luca Guadagnino este regizor, scenarist și producător devenit celebru datorită stilului său vizual unic și portretelor lui psihologice emoționante, cu care e ușor să empatizezi. Printre creațiile sale se numără filmele I Am Love, nominalizat la Oscar, Globul de Aur și BAFTA, A Bigger Splash, Call Me By Your Name, nominalizat la Oscar și BAFTA, și un hit de box office, dar și lungmetrajul cult Suspiria.

Din distribuția serialului fac parte Chloë Sevigny, Jack Dylan Grazer, Alice Braga, Jordan Kristine Seamón, Spence Moore II, Kid Cudi, Faith Alabi, Francesca Scorsese, Ben Taylor, Corey Knight, Tom Mercier și Sebastiano Pigazzi.

Fraser (Jack Dylan Grazer), un adolescent în vârstă de 14 ani, timid și introvertit se mută de la New York într-o bază militară din Veneto, împreună cu mamele lui, Sarah (Chloë Sevigny) și Maggie (Alice Braga), ambele fiind personal militar american.

Jordan Kristine Seamón o interpretează pe Caitlin, o adolescentă curajoasă și plină de încredere, care locuiește cu familia ei în baza militară de câțiva ani. Comparativ cu fratele ei mai mare Danny (Spence Moore II), Caitlin are o relație mai apropiată cu tatăl lor, Richard (Kid Cudi), și nu comunică bine cu mama ei, Jenny (Faith Alabi).

Caitlin este nucleul grupului ei de prieteni, care îi include și pe Britney (Francesca Scorsese), o fată deschisă, amuzantă și dezinhibată; pe Craig (Corey Knight), un soldat vesel în vârstă de 20 și ceva de ani; Sam (Ben Taylor), iubitul posesiv al lui Caitlin și fratele mai mic al lui Craig; Enrico (Sebastiano Pigazzi), un tânăr de 18 ani din Veneto, care o place pe Britney, și Valentina (Beatrice Barichella).

O co-producție HBO/ Sky; Luca Guadagnino este showrunner, producător executiv, scenarist, regizor. Producători executivi sunt Lorenzo Mieli pentru The Apartment și Mario Gianani pentru Wildside, ambele companii Fremantle, cu Small Forward, alături de Guadagnino, Elena Recchia, Nick Hall, Sean Conway, și Francesco Melzi d’Eril. Paolo Giordano și Francesca Manieri sunt scenariști alături de Guadagnino. Distribuitor internațional: Fremantle.

Fiecare dintre cele 8 episoade va fi disponibil pe HBO GO în fiecare marți și va fi difuzat la HBO de la ora 21:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.