Creat de Nic Pizzolatto, TRUE DETECTIVE se întoarce cu al treilea sezon, care are opt episoade, iar luni, 14 ianuarie, apar în premieră două episoade pe HBO GO și la HBO, iar apoi va fi difuzat câte un nou episod în fiecare luni.

Acțiunea celui de-al treilea sezon se desfășoară în paralel în trei epoci. Noul sezon spune povestea unei crime macabre în inima munților Ozark, un mister care devine din ce în ce mai ciudat odată cu trecerea deceniilor. Mahershala Ali (câștigătorul Oscarului pentru Moonlight) are rolul principal, cel al detectivului Wayne Hays care aparține de poliția statală, în timp ce Stephen Dorff (Somewhere) interpretează rolul lui Roland West, detectivul care a anchetat cazul cu Hays, iar Carmen Ejogo (Selma) o interpretează pe profesoara și scriitoarea Amelia Reardon.

1980: Will și Julie Purcell, copiii lui Tom și Lucy Purcell, dispar la o săptămână după Halloween, în West Finger, Arkansas.

2015: Detectivul ieșit la pensie Wayne Hays, care a anchetat cazul la vremea lui, este rugat să arunce încă o privire la întorsăturile de situație ale cazului nerezolvat, cu un producător de documentare despre crime reale.
Filmat în locații din nord-vestul statului Arkansas, noul sezon din TRUE DETECTIVE a fost scris de Nic Pizzolatto, în afară de cel de-al patrulea episod, pe care acesta l-a scris în colaborare cu David Milch (creatorul serialului HBO Deadwood), și de cel de-al șaselea episod, scris în colaborare cu Graham Gordy (scenarist al serialului Cinemax Quarry). Pizzolatto își face și debutul regizoral cu două episoade; ceilalți doi regizori sunt Jeremy Saulnier (Hold the Dark) și Daniel Sackheim (Game of Thrones).

Episodul #17 (sezonul 3, episodul 1): „The Great War and Modern Memory/ Marele război și memoria modernă”

Premieră: 14 ianuarie

Dispariția unui băiat din Arkansas (Phoenix Elkin) și a surorii acestuia (Lena McCarthy) în 1980 duce la declanșarea unor amintiri intense și a unor întrebări stăruitoare pentru detectivul pensionat Wayne Hays (Mahershala Ali), care a lucrat la acest caz cu 35 de ani în urmă, alături de partenerul său Roland West (Stephen Dorff). Ce începe ca o anchetă de rutină devine o călătorie lungă pentru a diseca și a înțelege natura crimei.
Scris de Nic Pizzolatto; regizat de Jeremy Saulnier.

Episodul #18 (sezonul 3, episodul 2): „Kiss Tomorrow Goodbye/ Spune la revedere zilei de mâine”

Premieră: 14 ianuarie

Wayne Hays aruncă o privire în urmă la consecințele cazului Purcell, din anul 1980, din West Finger, Arkansas, inclusiv la posibilele dovezi lăsate în urmă la Devil’s Den, un loc frecventat de copiii din zonă. În timp ce atenția se concentrează pe doi suspecți care atrag atenția detectivilor – Brett Woodard (Michael Greyeyes), un veteran de război solitar care colectează gunoi, și Ted LaGrange (Shawn-Caulin Young), un fost condamnat cu tendințe pedofile – părinții celor doi copii dispăruți, Tom (Scoot McNairy) și Lucy Purcell (Mamie Gummer), primesc un bilet criptic de la cineva anonim.

TRUE DETECTIVE a fost creat de Nic Pizzolatto; producători executivi sunt Nic Pizzolatto, Scott Stephens, Daniel Sackheim, Jeremy Saulnier, Steve Golin, Richard Brown, Bard Dorros; producător este Peter Feldman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.