XPG lansează SSD-ul Gammix S50 Lite

S50 Lite extinde oferta de SSD-uri PCIe 4.0 a XPG pentru a veni în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor mainstream

0
844
Ascultă acest articol


XPG, furnizor de sisteme, componente și periferice pentru gameri, profesioniști Esports și pasionații de tehnologie, lansează astăzi SSD-ul PCIe Gen 4×4 M.2 2280 XPG GAMMIX S50 Lite. Odată cu apariția rețelelor 5G și a volumului în continuă creștere de date procesate, interfața PCIe Gen4 reprezintă un upgrade extrem de important, care va duce dispozitivele de stocare la nivelul următor. S50 Lite extinde seria GAMMIX S50 cu o nouă opțiune pentru utilizatorii mainstream care doresc să valorifice capacitățile PCIe 4.0.

„Odată cu lansarea S50 Lite, ne extindem oferta de SSD-uri PCIe 4.0 pentru a răspunde cerințelor și nevoilor utilizatorilor mainstream, indiferent dacă lucrează sau se joacă”, a declarat Ibsen Chen, Director Marketing de Produs ADATA. „Cu sprijinul partenerilor noștri strategici de la Silicon Motion, am investit în dezvoltarea unui SSD de ultimă generație accesibil și care oferă performanțe excepționale.”

„Suntem foarte încântați de faptul că ADATA a lansat noul SSD GAMMIX S50 Lite alimentat de noul controler PCIe Gen4 SM2267 de la SMI”, a declarat Nelson S. Duann, Senior Vice President Marketing și R&D la Silicon Motion. „Ca partener de lungă durată, Silicon Motion oferă întregul suport pentru a îndeplini cerințele ADATA legate de calitatea ridicată, astfel că noul GAMMIX S50 Lite și SM2267 oferă utilizatorilor experiențe îmbunătățite și performanțe ridicate. ”

Echipat cu un controler SMI SM2267, cea mai recentă interfață PCIe Gen4 și suport pentru NVMe 1.4, noul S50 Lite poate atinge performanțe de citire/scriere susținute de până la 3900/3200 MB/s. De asemenea, oferă performanțe de citire și scriere aleatorii de până la 490K/540K IOPS, oferind utilizatorilor avantajul transmisiilor de date accelerate, pentru productivitate și divertisment excelent. În plus, datorită controlerului SM2267 și a unui design termic optimizat, S50 Lite este cu până la 20% mai rece, oferind o stabilitate ridicată. În combinație cu Dynamic SLC Caching și Host Memory Buffer, S50 Lite oferă performanțe superioare față de SSD-urile SATA și este compatibil cu PCIe 3.0, pentru ușurință în utilizare și confort.

Pe lângă caracteristicile de performanță menționate, S50 Lite acceptă tehnologia LDPC pentru a detecta și remedia o gamă mai cuprinzătoare de erori de date, pentru transferuri mai precise și un rating TBW mai ridicat. În plus, cu End-to-End (E2E) Data Protection, suport RAID Engine și criptare AES pe 256 de biți, S50 Lite asigură securitatea și integritatea datelor. Toate componentele încorporate în S50 Lite au trecut prin screening, testare și certificare meticuloasă pentru a oferi un produs fiabil, la cea mai înaltă calitate.

S50 Lite este disponibil în variante de 1 TB și 2 TB și are o garanție de 5 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.