Acer a anunțat noul său notebook convertibil Spin 7, care oferă o nouă abordare îndrăzneață asupra productivității, cu conectivitate 5G rapidă care suportă atât frecvențele mmWave, cât și frecvențele sub-6 GHz. Alimentat de platforma Snapdragon 8cx Gen 2 5G, notebook-ul Spin 7 are o balama ce se poate roti la 360 de grade și care permite utilizatorilor să aleagă modul de utilizare care li se potrivește cel mai bine, fie că este vorba de editarea unui document în modul clamshell sau de luarea de notițe pe ecranul tactil în modul tabletă. Cu o greutate de doar 1,4 kg și o grosime de 15,9 mm, dispozitivul are un șasiu elegant din aliaj de magneziu-aluminiu.

„Ne imaginăm notebook-urile viitorului pentru a oferi productivitate și portabilitate excepționale cu un design centrat pe nevoi, o durată de viață a bateriei ultra-lungă, conectivitate rapidă 5G și multe altele”, a declarat Jerry Kao, Co-COO, Acer Inc. „Noul Acer Spin 7 este un dispozitiv Mereu Pornit, Mereu Conectat capabil să țină pasul cu stilul de viață modern, cu un design elegant, care poate fi utilizat pe o durată de mai multe zile, cu o singură încărcare.”

„Suntem încântați de faptul că Acer lansează primul lor PC cu Windows pe platforma Snapdragon și anunță primul dispozitiv alimentat de platforma Snapdragon 8cx Gen 2 5G,” a declarat Keith Kressin, SVP & GM, Computing & Edge Cloud, Qualcomm Technologies, Inc. „Fie că lucrează de la distanță sau în deplasare, conectivitatea 5G va transforma modul în care utilizatorii Spin 7 interacționează cu computerul. Durata de viață a bateriei de mai multe zile, performanța superioară, accelerarea AI, camera web și tehnologia audio îmbunătățite, precum și caracteristicile de securitate la nivel enterprise pe care le permite platforma vor oferi experiențe de ultimă oră și vor spori productivitatea.”

Captivant și sigur

Noul Spin 7 este echipat cu un procesor Snapdragon 8cx Gen 2 5G, care permite o durată de viață extrem de lungă a bateriei și oferă experiențe de divertisment premium. Împreună cu afișajul IPS Full HD al dispozitivului, tehnologia integrată Qualcomm Aqstic™ pentru eliminarea zgomotului (ECNS) acceptă sunet la fidelitate înaltă pentru o experiență captivantă. Acest dispozitiv cu Windows 10 Pro are o durată de viață incredibil de lungă a bateriei și consumul de energie este mai redus în modul standby, ceea ce înseamnă că utilizarea se poate întinde pe mai multe zile, fără alimentare. Un senzor de amprentă fiabil acceptă conectări mai sigure prin Windows Hello, oferind utilizatorilor siguranță suplimentară. De asemenea, aceștia se pot conecta în siguranță prin 4G/LTE și 5G fără a mai avea nevoie de rețelele Wi-Fi publice nesecurizate.

Rămâi mereu conectat cu 5G

Noul notebook Spin 7 utilizează platforma Snapdragon 8cx Gen 2 5G cu modemul Snapdragon X55 5G care acceptă conectivitate 5G atât pe frecvențe mmWave cât și sub-6 GHz cu viteze de download de până la 7,5 Gbps. Acolo unde acestea sunt disponibile, utilizatorii se pot bucura de conexiuni 5G rapide și fiabile. Viteza sporită, latența redusă și independența oferite de conectivitatea 5G înseamnă că Spin 7 poate ține pasul cu cerințele afacerilor moderne. Pe măsură ce munca la distanță devine din ce în ce mai răspândită și forța de muncă se extinde, conectivitatea de mare viteză 5G permite utilizatorilor să rămână conectați pentru o productivitate eficientă în mișcare.

Patru moduri distincte de utilizare

Designul noului Spin 7 depășește forma sa atractivă și oferă utilizatorilor o varietate de moduri de utilizare: notebook, tabletă, cort și prezentare. Aceste moduri sunt posibile datorită balamalei Acer ce se poate roti la 360 de grade, care ridică ușor șasiul în modul notebook pentru a oferi o experiență de tastare mai ergonomică. Carcasa notebook-ului găzduiește și un Acer Active Stylus, un pen reîncărcabil cu 4.096 de niveluri de sensibilitate la presiune care folosește Wacom AES 1.0 pentru a oferi utilizatorilor o experiență autentică pe ecranul tactil al dispozitivului.

Ultraportabil pentru profesioniștii preocupați de stil
Spin 7 este un notebook convertibil de 14 inci conceput pentru profesioniștii preocupați de stil, cu un design albastru cu accente aurii. Carcasa din aliaj de magneziu-aluminiu permite dispozitivului să cântărească doar 1,4 kg cu o grosime de 15,9 mm, făcându-l suficient de portabil pentru a fi luat oriunde. Această atenție la detalii se extinde și la afișajul IPS Full HD de 14 inci al notebook-ului, care acoperă 100% din gama sRGB, oferind culori vii și clare.

Soluții antimicrobiene pentru utilizare mai sigură
Ecranul tactil este acoperit de un strat de sticlă antimicrobiană Corning® Gorilla®. Un agent antimicrobian cu ioni de argint conform BPR și EPA care acoperă tastatura, touchpad-ul și suprafața înconjurătoare s-a dovedit a reduce semnificativ microbii și o largă varietate de bacterii conform protocolului de testare JIS Z 2801 și ISO 22196.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea pot varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile produselor și prețurile pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat retailer Acer prin www.acer.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.