Red Goblin sărbătorește 1 an la noua locație

0
1332
Ascultă acest articol


În acest weekend, 25-27 septembrie, Red Goblin sărbătorește 1 an de când s-a mutat în noua locație, Știrbei Vodă nr.4 (București), într-un mare fel. Evenimentul include o tombolă cu un voucher de 500 lei dar și cadouri exclusive oferite la orice achiziție. Dacă nu ai mai trecut de ceva vreme pe la Red Goblin, o ocazie mai bună ca aceasta nu știu.

Conform postărilor evenimentului, cadourile primite în urma achizițiilor din acest weekend cuprind stickere, tote bags sau chiar căni, toate disponibile în variate modele aniversare. Voucherul de 500 lei valabil în magazin este, de altfel, cel mai mare premiu din istoria magazinului și este oferit în urma unei tombole.

Anul trecut pe vremea această vă relatam de la fața locului când s-a redeschis magazinul sub forma unui superstore geek modern, spațios și plin de atmosferă.

Dacă nu sunt înșelat de memorie, prima mea vizită la magazinul Red Goblin a fost cu ocazia Free Comic Book Day 2013. Acea zi de început de vară se petrecea la vechea locație din preajma Universității din București. Tocmai ce văzusem Iron Man 3 și abia așteptam Man of Steel. Mi-am ales The Walking Dead și am plecat, dar am știut din acea primă vizită că o să rămân cu microbul colecționării de benzi desenate. Magazinul era mic dar primitor, cu o selecție vastă de jocuri de societate, benzi desenate, figurine și tot ce mai înseamnă geek merch.

Magazinul datează însă chiar din 2008, însă nici o evoluție din istoria sa nu a fost atât de semnificativă ca relocarea într-un spațiu de 3-4 ori mai mare acum un an.

Nu am cum să lipsesc de la eveniment, mai ales că oricum am cam rămas fără benzi desenate, deci vă garantez că mă găsiți acolo în una din cele trei zile. Ne vedem acolo! #stirbeivoda4

Evident, nu uităm masca, căci orice erou care se respectă se prezintă cu propria mască la orice întrunire.

Imagini preluate de pe pagina de Facebook a magazinului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.