Urzeala tronurilor VI – Săptămâna viitoare, la HBO și pe HBO GO

Un nou sezon - din 25 aprilie

0
1308
Ascultă acest articol


Sezonul VI al serialului Urzeala tronurilor/Game of thrones va avea premiera pe 25 aprilie la HBO și pe HBO GO, în același timp cu premiera din Statele Unite.

Sezonul VI al celui mai popular serial a fost filmat în Irlanda de Nord, Spania, Islanda și Croația. Pentru prima dată, acțiunea serialului este nu este bazată pe una din cărțile din seria A Song of Ice and Fire. Fanii vor afla ce se întamplă cu personajele lor favorite doar urmărind noul sezon din Urzeala tronurilor.

După evenimentele șocante de la finalul sezonului 5, inclusiv soarta sângeroasă a lui Jon Snow, faptul că Daenerys a fost la un pas de moarte și umilirea publică a lui Cersei pe străzile din Debarcaderul Regelui, supraviețuitorii din Westeros și Essos se regrupează pentru a merge înainte. Personaje familiare vor lega alianțe noi pentru a-și mări șansele de supraviețuire, în timp ce personaje noi vor apărea și vor zgudui balanța puterii în est, vest, nord și sud.

Din 2011, serialul a primit 86 de nominalizări la premiile Emmy, inclusiv 5 consecutive pentru „Cel mai bun serial dramatic“ și a câștigat în total 26 de trofee. Numai în 2015 a câștigat 12 premii Emmy, inclusiv la categoriile „Cel mai bun serial de dramă“, „Cel mai bun scenariu “(David Benioff și Dan Weiss), „Cea mai bună regie“ (David Nutter) și „Cel mai bun actor într-un rol secundar“ (Peter Dinklage).

Printre actorii care se întorc în acest nou sezon se numără: Peter Dinklage (Tyrion Lannister), câștigător al premiului Emmy și al Globului de Aur, Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Aidan Gillen (Petyr “Littlefinger” Baelish), Diana Rigg (Lady Olenna Tyrell), Sophie Turner (Sansa Stark), Maisie Williams (Arya Stark) și Jonathan Pryce (High Sparrow).

Noii actori care apar în sezonul 6 sunt Max Von Sydow (“Exorcistul”) care îl interpretează pe Corbul cu Trei Ochi; Freddie Stroma (filmele “Harry Potter”) în rolul lui Dickon Tarly, fratele mai mic al lui Samwell Tarly; James Faulkner (“Downton Abbey”) este Randyll Tarly, tatăl lui Samwell și al lui Dickon; Pilou Asbaek (“Borgen”) îl joacă pe Euron Greyjoy, unchiul lui Theon și fratele mai mic al lui Balon Greyjoy din Insulele de Fier. O să îi mai vedeți și pe Richard E. Grant (“Downton Abbey”), Essie Davis (“Omul negru”), Souad Faress (“În misiune”) și Ian McShane (“Deadwood”).

Printre fețele deja familiare pe care le vom vedea în acest nou sezon se mai află și: Alfie Allen (Theon Greyjoy), John Bradley (Samwell Tarly), Dean-Charles Chapman (Tommen), Gwendoline Christie (Brienne of Tarth), Liam Cunningham (Davos Seaworth), Natalie Dormer (Margaery Tyrell), Nathalie Emmanuel (Missandei), Jerome Flynn (Bronn), Iain Glen (Jorah Mormont), Isaac Hempstead-Wright (Bran Stark), Conleth Hill (Varys), Kristofer Hivju (Tormund Giantsbane), Michiel Huisman (Daario Naharis), Michael McElhatton (Roose Bolton), Hannah Murray (Gilly), Iwan Rheon (Ramsay Bolton), Carice van Houten (Melisandre), Indira Varma (Ellaria Sand) și Tom Wlaschiha (Jaqen H’ghar).

Luni, 25 aprilie, de la ora 4:00 am, odată cu premiera din Statele Unite, primul episod al noului sezon al serialului Urzeala tronurilor va fi difuzat în premieră la HBO. Episodul va fi disponibil fără abonament și pe HBO GO pentru toți cei care vor accesa site-ul www.hbogo.ro.

https://www.youtube.com/watch?v=fuHpAWUIJ0o

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.