Ascultă acest articol

Astăzi, cel mai recent patch de la Marvel Avengers adaugă support NVIDIA DLSS în joc, iar Wolfenstein: Youngblood are un update care permite modul DLSS Ultra Performance pentru gaming 8K cu GeForce RTX 3090.

Update-ul din Wolfenstein: Youngblood include de asemenea optimizări adiționale care se folosesc de capabilitățile seriei GeForce RTX 30.

DLSS în Marvel Avengers și Wolfenstein: Youngblood se poate folosi cu cel mai nou update al fiecărui joc și cel mai recent driver NVIDIA Game Ready.

Folosind RTX Tensor Cores, DLSS este o rețea neuronală de tip deep learning care îmbunătățește numărul de cadre pe secundă și generează imagini cât mai frumoase pentru jocuri. Oferă spațiul necesar pentru a maximiza calitatea setărilor și pentru a crește rezoluția. Noul mod DLSS Ultra Performance folosește un nou model de AI antrenat pe rezoluții mari, conceput special pentru 8K și care oferă o calitate excepțională a imaginii în timp ce randează doar 1/9 din pixeli.

Jocurile care deja beneficiază de modul DLSS Ultra Performance pentru 8K sunt: Control, Death Stranding, Justice, Marvel Avengers, Minecraft cu RTX Beta pentru Windows 10 și Wolfenstein: Youngblood.

Jocurile care vor adăuga modul DLSS Ultra Performance sunt: Boundary, Bright Memory: Infinite, Ready of Not, Scavengers și Watch Dogs: Legion.

Call of Duty: Black Ops Cold War Beta beneficiază de NVIDIA Reflex!

Call of Duty: Black Ops Cold War beta pe PC pornește săptămâna aceasta, pe 15 octombrie pentru early access și pe 17 octombrie pentru toată lumea. Jucătorii din beta vor avea ocazia să experimenteze NVIDIA Reflex, o tehnologie care reduce latența sistemului. Atunci când te joci online, o latență scăzută a sistemului poate îmbunătăți experiența, oferind reacții mai bune.

Poți experimenta NVIDIA Reflex astăzi în Apex Legends, Fortnite, Call of Duty: Modern Warfare, Call of Duty: Warzone și Valorant. Jocurile care vor beneficia curând sunt Call of Duty: Black Ops Cold War, Destiny 2, Enlisted, Cuisine Royale, Kovaak 2.0 și Mordhau.

NVIDIA Reflex este disponibil cu Call of Duty: Black Ops Cold War beta și ultimul driver NVIDIA Game Ready.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.