Serialul “6ASE”, produs de Vlad Baba, s-a lansat în mediul online, pe YouTube. Acesta atinge, drept teme principale, impactul bullying-ului asupra generației tinere, importanța prieteniei, a unui colectiv unit și puterea unui sistem educațional centrat pe nevoile copiilor.

În serial se prezintă povestea a 6 copii care trec prin tot felul de peripeții, după ce au fost răpiți de o agenție secretă. Dar, asemenea unor supereroi moderni, reușesc să treacă de orice obstacole prin super puterea prieteniei. Acțiunea celor 7 episoade devine cu atât mai complexă cu cât o multitudine de personaje pleacă în căutarea lor – poliția, profesorii și părinții lor.

“6ASE este un proiect de suflet, realizat în orașul meu drag, Iași. Acesta expune povestea unei generații care consider că ar trebui să prefere și să acorde o importanță mai ridicată prieteniei, în detrimentul tehnologiei.

Mă bucur că am avut ocazia de a colabora la 6ASE cu nume mari din showbiz-ul românesc, actori profesioniști și copii foarte talentați, în care cred extrem de mult.”, spune Vlad Baba, producătorul serialului 6ASE.

Din acest serial fac parte următorii actori și vedete: Cătălin Moroșanu, Mircea Eremia, Vlad Baba, Erica Moldovan, vlogger-ul Cezara Cristescu, Răzvan Popescu, Gabriela Guzun, Dumitru Florescu, Codrin Dănilă, Ioana Jora, Mirela Chirinciuc, Loredan Ștefan, Diana Drăgușin, Ecaterina Maleș, Ioana Dumbravă, cei șase copii – David Popescu, Celina Enea, Ronny Fiterman, Denisa Tudosă, Yanis Pavel, Alessia Ceapraga și mulți alții. De asemenea, vor exista și alți invitați surpriză, nume mari din showbiz-ul românesc.

”Întotdeauna am visat să fiu actor. Acum visul meu a devenit realitate. 6ASE este un proiect de suflet, realizat în orașul meu natal, Iași, de prietenul Vlad Baba.

În serial joc rolul unui tată ce pleacă în căutarea fetiței lui, care este răpită. Este pentru prima dată când joc într-un film și sunt super entuziasmat. A fost mai greu ca în ringul de K1, dar la fel de provocator. Sper din suflet să vă placă, am pus multă pasiune în el”, a declarat Cătălin Moroșanu.
Serialul va fi difuzat pe canalul de YouTube Roton Music, episoadele urmând a fi postate din două îndouă săptămâni. 6ASE este produs de Vlad Baba și regizat de Ciprian Iacob, după un scenariu scris de Erica Moldovan.

Din postura de guest star, Dan Negru ne spune că “Negru nu e zgârcit e despre niște copii și tineri extraordinari din Iași care m-au convins să joc în serialul lor ca și guest star. Dar sunt sigur că ar fi reușit sa convingă orice mare vedetă internațională să joace în filmul lor datorită energiei și pasiunii pe care o au. De asta, merită să stați de 6ASE și să îi vedeți. Asta e generația pe mâna căreia aș lasa televiziunea, dacă vor mai exista televiziuni când vor fi ei maturi.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.