Cel mai nou  GeForce Game Ready driver îi pregătește pe Gamerii GeForce pentru Call of Duty: Black Ops Cold War pentru a asigura cea mai bună performanță și o experiență de gameplay cât mai fluidă. Call of Duty: Black Ops Cold War beneficiază de ray tracing și tehnologii NVIDIA precum NVIDIA Reflex, NVIDIA DLSS, NVIDIA Highlights și NVIDIA Ansel. În același timp, poți cumpăra un GeForce RTX 3080 sau 3090 și primești o copie a jocului Call of Duty: Black Ops Cold War.

De asemenea, driverul include support NVIDIA Reflex pentru Destiny 2 și livrează cea mai bună experiență pentru Assassin’s Creed Valhalla și Godfall, pe lângă support adițional pentru mai multe monitoare compatibile G-SYNC.

`Call of Duty: Black Ops Cold War` este plin cu tehnologie NVIDIA

Call of Duty: Black Ops Cold War beneficiază de o mulțime de tehnologii NVIDIA, printre care:

  • Ocluzie ambientală, umbre locale și umbre de la soare, toate ray-traced DirectX Ultimate și accelerate RTX pentru o experiență de gameplay imersivă
  • NVIDIA DLSS pentru creșterea numărului de cadre pe secundă, menținând în același timp imagini clare
  • NVIDIA Reflex pentru a reduce latența sistemului
  • NVIDIA Ansel în modul Campanie care permite capturi de ecran la calitate înaltă
  • NVIDIA Highlights în modul Multiplayer care asigură că cele mai bune momente sunt înregistrate și salvate automat

`Destiny 2` primește NVIDIA Reflex

NVIDIA Reflex este o suită de tehnologii GPU, G-SYNC și software care măsoară și reduc latența sistemului în titluri competitive. Cu lansarea acestui Game Ready Driver și update-ul jocului Destiny 2, jucătorii pot îmbunătăți capacitatea de reacție a jocului cu până la 49%. Supportul NVIDIA Reflex pentru Destiny 2 va fi disponibil pe 10 noiembrie.

Patru noi monitoare compatibile G-SYNC

Programul G-SYNC Compatible extinde ecosistemul G-SYNC și dorește să ofere consecvență și să educe consumatorii cu privire la monitoare oferă o experiență variable refresh rate (VRR) entry level bună.

Cele mai noi monitoare compatibile G-SYNC sunt Acer CP3271U V, Asus XG27AQ, MSI MAG274QR și Xiaomi Mi 245 HF, oferind gamerilor și mai multe alegeri atunci când sunt în căutare de un monitor nou.

În cadrul programului „G-SYNC Compatible”, NVIDIA lucrează cu producători de monitoare pentru a valida experiența monitoarelor care beneficiază de protocolul AdaptiveSync. Cele care trec mai departe sunt desemnate compatibile G-SYNC. Cu adiția de astăzi, lista totală ajunge la 98 de monitoare. Lista completă de monitoare poate fi consultată aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.