Fanii jocurilor de tip first person shooter au primit darul performanței astăzi pentru că CRSED (11/12), Enlisted (14/12), Mordhau (7/12) și Warface (18/11) au primit update pentru a include support pentru NVIDIA Reflex, disponibil pentru toate plăcile video GeForce începând cu seria 900.

Toate cele 4 jocuri beneficiază acum de reduceri semnificative ale latenței sistemului datorită Reflex.

CRSED beneficiază de o reducere de 23% a latenței sistemului atunci când Reflex este activat, Enlisted vede o reducere de 20%, latența sistemului în Mordhau este redusă cu 41%, iar în Warface cu 22%.

Aceste jocuri se alătură unei liste deja existente care beneficiază de Reflex, precum Call of Duty: Black Ops Cold War, Call of Duty: Warzone, Fortnite, Valorant, Destiny 2 și Apex Legends.

 NVIDIA Reflex este o suită revoluționară de soluții GPU, G-SYNC și in-game care măsoară și reduc latența sistemului în titluri competitive.

Pentru a vedea cum funcționează mai bine Reflex în titluri de genul first person shooter puteți urmări acest video din Call of Duty: Black Ops Cold War.

 Call of Duty: Black Ops Cold War bundle se prelungește

Nu uitați că singurul mod de a vă bucura de cele mai noi tehnologii este o placă video din seria NVIDIA GeForce, iar pentru cei care cumpără o placă video GeForce RTX 3080, GeForce RTX 3090, sau un desktop care are una dintre aceste plăci video vor primi cadou o copie standard a jocului Call of Duty: Black Ops Cold War. Promoția este valabilă la retaileri si etaileri parteneri până pe data 11 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.