Începem cu urarea clasică: fie ca noul an să vină cu cât mai multe to do list-uri realizate, cât mai multe momente petrecute alături de cei dragi și cât mai multe filme & seriale urmărite împreună! Pentru luna ianuarie 2020 la Netflix ți-am pregătit: The Dig, o nouă dramă istorică bazată pe romanul omonim, cu Lily James, Carey Mulligan, Johnny Flynn, Ralph Fiennes; Pieces of a Woman, de la producătorul executiv Martin Scorsese, cu Vanessa Kirby și Shia LaBeouf; Lupin, o producție franțuzească inspirată din aventurile lui Arsène Lupin, hoțul gentilom.

Pe lângă acestea, în ianuarie ne mai întâlnim și cu: History of Swear Words, Fate: The Winx Saga, Bonding: Sezonul 2, Call My Agent!: Sezonul 4, Disenchantment: Partea 3, Monarca: Sezonul 2, Snowpiercer: Sezonul 2, The Netflix Afterparty, The White Tiger, Outside the Wire, The Minimalists: Less Is Now, Blade Runner 2049, Eye in the Sky și Touch Me Not. Toate, și încă multe altele, te așteaptă să le dai play.

Titluri Originale Netflix – România

1 IANUARIE 2021

Dream Home Makeover: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Casa de vis pentru orice buzunar: Sezonul 2

Shea și Syd McGee păstrează viu visul familiilor aflate în căutare de spații pline de stil, indiferent dacă este vorba despre o cabană confortabilă sau de un mare conac.

Headspace Guide to Meditation – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Ghidul Headspace pentru meditație: Sezonul 1

Headspace oferă o perspectivă animată, prietenoasă și utilă asupra meditației și asupra efectelor ei. Fiecare episod se încheie cu o meditație ghidată.

Monarca: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Monarca: Sezonul 2

Frații Carranza au de-a face cu un nou inamic, verișoara lor Sofía, iar acțiunile trecutului amenință să distrugă viitorul imperiului Monarca.

 The Minimalists: Less Is Now – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Minimalismul: Mai puțin înseamnă acum

Au transformat minimalismul într-o adevărată mișcare. Prieteni de-o viață, Joshua Fields Millburn și Ryan Nicodemus ne arată că viața poate fi mai bună cu mai puțin.

What Happened to Mr. Cha? – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Ce s-a întâmplat cu domnul Cha?

Un actor cu cariera de multă vreme în declin se agață de gloria sa trecută. Dar ceva îl trezește brusc la realitate și-l forțează să se confrunte cu ceea ce a devenit.

 2 IANUARIE 2021

Asphalt Burning (Børning 3) – FILM NETFLIX

Titlu localizat: O cursă nebună 3

Nunta lui e pusă pe pauză, așa că Roy acceptă provocarea unui nou inamic de a concura pentru mireasa lui în legendarul circuit de curse auto Nürburgring din Germania.

 5 IANUARIE 2021

Gabby’s Dollhouse – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Casa de păpuși a lui Gabby

Pisici drăgălașe, creații ciudate și magie colorată! Gabby, o fetiță care adoră pisicuțele, și Panda Mâț, amicul ei, te invită în echipa lor pusă pe aventuri animate.

History of Swear Words – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Istoria înjurăturilor: Sezonul 1

Un nou serial obscen și gălăgios, care analizează originile, utilizarea în cultura pop, aspectele științifice și impactul înjurăturilor asupra societății.

¡Nailed It! México: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: La fix! Mexic: Sezonul 3

Torturi strâmbe, aluaturi lăsate și copii nereușite ale lui Pancho Villa și Einstein pun presiune asupra patiserilor amatori care speră să câștige un mare premiu în bani.

 6 IANUARIE 2021

Surviving Death – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Supraviețuind morții: Sezonul 1

Ce se întâmplă după moarte? Acest documentar explorează povești personale și cercetări despre experiențele la limita morții, reîncarnarea și fenomenele paranormale.

Tony Parker: The Final Shot – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Tony Parker: Ultima aruncare

Acest documentar analizează trecutul și cariera lui Tony Parker, devenit unul dintre cei mai importanți baschetbaliști ai Franței datorită determinării sale.

 7 IANUARIE 2021

Pieces of a Woman – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Frânturi de femeie

După o naștere tragică acasă, o femeie izolată de partenerul și de familia ei printr-o adâncă adâncă prăpastie creată de durere se luptă cu urmările emoționale profunde.

8 IANUARIE 2021

Inside the World’s Toughest Prisons: Season 5 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Inside the World’s Toughest Prisons: Sezonul 5

După ce a petrecut mulți ani în închisoare pentru o faptă pe care nu a comis-o, Raphael Rowe intră de bună voie după gratii în Filipine, Groenlanda și Africa de Sud.

Lupin – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Lupin: Partea 1

Inspirat de aventurile lui Arsène Lupin, hoțul gentilom Assane Diop vrea să-și răzbune tatăl, victimă unei nedreptăți provocate de o familie bogată.

Mighty Little Bheem: Kite Festival – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Micuțul Bheem: Festivalul Zmeilor

Lăsând iarna în urmă, Bheem și locuitorii din orășelul lui întâmpină cu bucurie un nou anotimp însorit așa cum le place în timpul festivalului Makar Sankranti.

Pretend It’s a City – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Să zicem că e un oraș: Miniserial

Scriitoarea Fran Lebowitz discută despre viața la New York din perspectiva cititoarei și observatoarei incisive a schimbărilor din oraș și din cultura contemporană.

Stuck Apart (Azizler) – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Dilema lui Aziz

Cuprins de criza vârstei mijlocii, dar încercând să pară normal, Aziz își caută alinarea în slujba sa banală, în prietenii singuratici și în familia sa gălăgioasă.

The Idhun Chronicles: Part 2 – ANIME NETFLIX

Titlu localizat: Cronicile din Idhún: Partea 2

În partea a doua a acestei trilogii, Jack, Victoria și Kirtash au crescut și au problemele lor. Oare ține în continuare de destinul lor să schimbe soarta Idhúnului?

 11 IANUARIE 2021

CRACK: Cocaine, Corruption & Conspiracy – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Crack: Cocaină, conspirație și corupție

În timpul unei recesiuni apare un drog puternic și ieftin, care provoacă o panică morală, alimentată de rasism. Urmărește istoria complexă a cocainei din anii ’80.

 13 IANUARIE 2021

Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Ucigașul nocturn: Căutarea unui criminal în serie

Sub strălucirea însoritului Los Angeles din 1985 pândește un criminal în serie neobosit și malefic. Doi detectivi sunt hotărâți să nu cedeze înainte de a-l captura.

 14 IANUARIE 2021

The Heartbreak Club – FILM NETFLIX

O cafenea în pragul falimentului se trezește la viață când proprietarul întâlnește dragostea, dar aceasta nu durează. Să fie o inimă frântă exact ceea ce-i trebuia?

 15 IANUARIE 2021

Bling Empire – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Imperiul succesului: Sezonul 1

În acest reality-show în serial, asiatici și americani de origine asiatică bogați din L.A. își fac de cap la petreceri, având parte de strălucire și de drame intense.

Carmen Sandiego: Season 4 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Carmen Sandiego: Sezonul 4

În cele mai recente aventuri, din Himalaya, până la piramidele din Egipt, Carmen și prietenii săi încearcă să fie mereu cu un pas înaintea celor de la VILE.

 Disenchantment: Part 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Disenchantment: Partea 3

Printre conspirații, mistere obscure, instabilitatea regelui Zøg și temerile legate de viitorul domnitor peste Dreamland, Bean trebuie să arate că e o prințesă autentică.

Double Dad (Pai Em Dobro) – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Tată la pătrat

În timp ce mama ei este plecată din țară, o tânără de 18 ani care a trăit toată viața într-o comunitate hippie se strecoară în lumea reală, sperând să își găsească tatăl.

Outside the Wire – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Zonă mortală

În viitorul apropiat, un pilot de drone trimis într-o zonă de război se trezește în echipă cu un ofițer android într-o misiune menită să împiedice un atac nuclear.

 19 IANUARIE 2021

Hello Ninja: Season 4 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Salut, ninja!: Sezonul 4

În sezonul 4, Wesley, Georgie și Covrigel își continuă aventurile amuzante, dezleagă mistere și primesc importante lecții de viață.

 20 IANUARIE 2021

Daughter From Another Mother (Madre solo hay dos) – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Doar două mame ai: Sezonul 1

Două femei foarte diferite formează o familie ciudată după ce descoperă că, din greșeală, copiii lor care au acum 6 luni au fost inversați la naștere.

 Spycraft – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Secretele spionajului: Sezonul 1

Acest serial prezintă gadgeturile utilizate de-a lungul istoriei în marile cazuri de spionaj, oamenii care le-au conceput și agenții care le-au folosit.

21 IANUARIE 2021

Call My Agent!: Season 4 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Zece la sută: Sezonul 4

În acest al patrulea sezon, agenții de la firma de top ASK din Paris revin cu Andrea în frunte, în timp ce agenția se află într-o situația dificilă.

Riverdale: Season 5 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX, CU EPISOADE SĂPTĂMÂNALE

Titlu localizat: Riverdale: Sezonul 5

Archie și gașca sa revin pentru un nou sezon al acestei drame cu adolescenți.

 22 IANUARIE 2021

Blown Away: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Suflă sticla cât e caldă: Sezonul 2

Atelierul fierbinte s-a deschis! O nouă serie de artiști sticlari au parte de 10 provocări dinamice, întrecându-se între ei și luptând cu căldura și cu cronometrul.

Busted!: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Tu ești vinovatul!: Sezonul 3

Detectivi celebri rezolvă cazuri mai puțin importante, care conduc la un mister mai amplu în sezonul 3 al acestui hibrid între reality-show și emisiune-concurs.

Fate: The Winx Saga – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Soarta: Saga Winx: Sezonul 1

O zână adolescentă învață să stăpânească arta magiei în timp ce își face prieteni, se îndrăgostește, se luptă cu monștri și își caută adevărata identitate.S

Jurassic World: Camp Cretaceous Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Jurassic World: Tabăra cretacică: Sezonul 2

Fugind în continuare de dinozauri, adolescenții din tabără speră că și-au găsit salvarea atunci când întâlnesc un grup de turiști. Dar lucrurile nu sunt așa cum par.

So My Grandma’s a Lesbian! (Salir del ropero) – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Confesiuni

Bunica ei decide să se mărite cu cea mai bună prietenă a sa pe nume Celia, iar Eva este îngrijorată de ce ar putea gândi logodnicul ei și familia sa conservatoare.

The White Tiger – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Tigrul alb

Angajat de o familie bogată, un șofer indian ambițios își folosește inteligența și viclenia ca să scape de sărăcie și să ajungă antreprenor. Bazat pe un roman de succes.

 25 IANUARIE 2021

We Can Be Heroes – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Vom fi eroi

Invadatori extratereștri îi capturează pe supereroii de pe Pământ, iar copiii lor trebuie să învețe să colaboreze pentru a-și salva părinții și planeta.

 26 IANUARIE 2021

Go Dog Go – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Snowpiercer: Season 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX, CU EPISOADE SĂPTĂMÂNALE

Titlu localizat: Expresul zăpezii: Sezonul 2

Acesta este un nou sezon al dramei post-apocaliptice în care Pământul a înghețat și ultimii oameni supraviețuitori trăiesc într-un tren uriaș care înconjoară globul.

 29 IANUARIE 2021

Below Zero (Bajocero) – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Below Zero (Bajocero)

O mașină cu prizonieri este atacată pe un drum întunecat, iar singurul polițist care supraviețuiește trebuie să-i împiedice pe infractori să termine ceea ce au început.

Finding ‘Ohana – FILM NETFLIX

Titlu localizat: ‘Ohana: Comoara ascunsă

Doi frați din Brooklyn își petrec vara pe insula Oahu și găsesc un jurnal despre o comoară pierdută, care îi poartă într-o aventură extraordinară alături de prieteni noi.

We Are: The Brooklyn Saints – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Noi suntem Brooklyn Saints: Sezonul 1

Serialul urmărește viața unor tineri jucători de fotbal și a antrenorilor lor care se luptă să supraviețuiască în condițiile unor șanse extrem de reduse.

The Dig – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Situl

Când o văduvă bogată angajează un arheolog amator pentru a se ocupa de săpături la mormintele de pe proprietatea ei, cei doi fac o descoperire care schimbă istoria.

31 IANUARIE 2021

The Uncanny Counter – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Vânătorii de demoni: Sezonul 1

După ce ziua trudesc într-un restaurant local, noaptea vânătorii de demoni își folosesc abilitățile speciale pentru a urmări spiritele malefice care atacă oameni.

 ÎN CURÂND

50M2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: 50 m²: Sezonul 1

După ce-și trădează șefii, un asasin plătit se ascunde într-o croitorie abandonată. Acolo este confundat cu fiul fostului proprietar, a cărui identitate și-o asumă.

Bonding: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Apropiere: Sezonul 2

Fără bani și excluși din toate temnițele plăcerilor din New York, cei doi buni prieteni Tiff și Pete încearcă să-și refacă reputația în cadrul comunității.

Cobra Kai: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Cobra Kai: Sezonul 3

După conflictul dintre dojo-uri, Daniel caută răspunsuri, Johnny, iertare, iar Kreese își manipulează elevii. Sezonul acesta, miza e chiar soarta elevilor și a senseilor.

June & Kopi – FILM NETFLIX

The Netflix Afterparty – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Aceasta este o emisiune săptămânală de comedie, unde comedianții, distribuțiile și creatorii vin să discute despre cele mai spectaculoase show-uri și filme. Gazdele emisiunii sunt David Spade, Fortune Feimster și London Hughes.

Titluri licențiate – România

 01 IANUARIE 2021

 • Abby Hatcher: Season 1
 • Blade Runner 2049
 • Caisa
 • Endless Love
 • Full Out 2: You Got This!
 • Homeland: Season 8
 • Julie & Julia
 • Love Story
 • Midway
 • Power Rangers Beast Morphers: Season 2
 • Squadron 303
 • TEEN SPIRIT
 • The Creative Brain
 • The Smurfs
 • The Walk
 • Touch Me Not

02 IANUARIE 2021

Av: The Hunt

04 IANUARIE 2021

 • Fukrey Boyzzz: Season 1
 • Tanda Tanya

05 IANUARIE 2021

Men on a Mission: 2020

07 IANUARIE 2021

Goosebumps 2: Haunted Halloween

 09 IANUARIE 2021

Wonder Park

10 IANUARIE 2021

Brooklyn Nine-Nine: Season 6

12 IANUARIE 2021

Men on a Mission: 2020

15 IANUARIE 2021

 • Amateur Night
 • Bombshell
 • Dawson’s Creek: Season 1 (disponibil fără subtitrări în limba română)
 • Dawson’s Creek: Season 2 (disponibil fără subtitrări în limba română)
 • Dawson’s Creek: Season 3 (disponibil fără subtitrări în limba română)
 • Dawson’s Creek: Season 4 (disponibil fără subtitrări în limba română)
 • Dawson’s Creek: Season 5 (disponibil fără subtitrări în limba română)
 • Dawson’s Creek: Season 6 (disponibil fără subtitrări în limba română)
 • Eye in the Sky
 • Falcon Rising
 • Looking Glass

16 IANUARIE 2021

Rocketman

19 IANUARIE 2021

Men on a Mission: 2020

23 IANUARIE 2021

Suits: Season 8 (episoadele 11-16)

26 IANUARIE 2021

Men on a Mission: 2020

27 IANUARIE 2021

Accomplice

28 IANUARIE 2021

Annabelle Comes Home

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.