Good Boys/”Băieți Buni” – Blu-ray Review

EDIŢIE : Normală

GEN : Comedie

VIDEO :

Resolution: 1080p

Aspect ratio: 2.39:1 (16×9)

AUDIO :

DTS 5.1: Engleză, Maghiară, Polonă/VO, Rusă, Portugheză, Braziliană, Spaniolă Latino-Americană, Thailandeză, Turcă

SUBTITRĂRI : Română, Portugheză Braziliană, Bulgară, Cantoneză, Mandarină, Croată, Cehă, Estonă, Greacă, Maghiară, Indoneză, Coreeană, Spaniolă Latino-Americană, Letonă, Lituaniană, Poloneză, Rusă, Slovenă, Thailandeză, Turcă

NUMĂR DISCURI : 1

CLASIFICARE : N-15

DATA LANSĂRII : februarie 2020

DURATA : 89 min

PREŢ : 79.99RON

DISTRIBUITOR: ProVideo.ro

SINOPSIS

Cât de rău poate să-ți meargă într-o zi? Mințile creative care ne-au adus la cinema super-comediile Superbad, Pineapple Express și Sausage Party aruncă în joc o gașcă de puști de clasa a șasea, cu șanse maxime de a stârni hohote de râs ireverențios.

După ce a fost invitat la prima sa petrecere “de pupat”, Max, un puști de 12 ani (Jacob Tremblay, din Room), intră în panică pentru că nu știe să sărute. Dornic să învețe rapid, Max, ajutat de bunii lui tovarăși, Thor (Brady Noon, Boardwalk Empire) și Lucas ((Keith L. Williams, The Last Man On Earth) se decid să folosească drona tatălui lui Max, de care acesta nu are voie să se atingă, ca să spioneze (sau așa visează ei) un cuplu de adolescenți îndrăgostiți de vizavi de casa lui Max.

Dar, când treaba o ia razna de tot, și băieții reușesc să distrugă drona, începe nebunia.  Disperați să facă rost de alta înainte ca tatăl lui Max să se întoarcă acasă (Will Forte, The Last Man on Earth), băieții chiulesc de la școală și intră într-o avalanșă de decizii, una mai proastă ca alta. Fură din greșeală o geantă cu droguri, se ascund de poliție, bagă spaima în niște adolescente (Molly Gordon, Life of the Party și Midori Francis, Ocean’s Eight).

Recenzie

DESPRE BLU-RAY

Carcasa este normală, iar în interior nu mai există alte materiale, flyere, reclame, promoții e.t.c.

Odată introdus Blu-ray-ul în player apare sigla producătorului, trailere și apoi meniul animat cu muzică pe fundal. După apăsarea butonului Play urmează câteva avertismente antipiraterie, înainte de începerea filmului.

BONUSURI

  • Comentarii cu regizorul
  • Scene căzute la montaj
  • Scene extinse
  • Sfârșit alternativ
  • Galerie cu gafe
  • Multe altele! 

RECENZIE

“Este proaspăt şi în acelaşi timp cunoscut, este amuzant şi în acelaşi timp ne aduce aminte de copilărie.” – Recenzia completă a filmului, aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.