În luna februarie, TeenNick a pregătit o surpriză pentru telespectatori. Pe micile ecrane va relua un sezon proaspăt al unuia dintre show-urile preferate ale adolescenților – „Familia Hunter”. Eroii favoriți ai adolescenților revin cu povești și misiuni pe care trebuie să le îndeplinească în noile episoade.

Familia Hunter, sezon nou din 22 februarie
Dacă aventura și misterul sunt pe placul tău, atunci nu trebuie să ratezi premiera sezonului 3 din „Familia Hunter”, la TeenNick. Încă din primul episod, familia Hunter se confruntă cu o nouă provocare, care dă startul un. Anika primește un cadou neobișnuit de ziua ei – o piramidă miniaturală împachetată într-o hartă ruptă, care pare să ducă spre o comoară. Sal descoperă că obiectele au legătură cu o comoară aztecă pierdută și cu un blestem antic. Un nou mister începe! Serialul poate fi urmărit din 22 februarie, de luni până duminică, de la ora 14.35.

În continuare, la TeenNick, pe tot parcursul lunii februarie, distracția este în toi cu episoade din show-urile îndrăgite de cei tineri:

– „Academia VVID” (luni-vineri, 10.30), care îl prezintă pe Andi, al cărui antrenament pentru a deveni primul (şi singurul) om Gardian poate începe. Pe parcurs, el trebuie să se decidă cine îi sunt prietenii, duşmanii şi cine poate fi mai mult de atât.

– „Bobocii” (luni-vineri la 16:00) continuă cu întîmplările trăite de protagonista Silvia, care nu se pricepe deloc la jocuri video. Ea nu are idee în ce se bagă când decide să-și ajute fratele să participe la un turneu eSports.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.