Ascultă acest articol


AOC, lider global în segmentul monitoarelor de gaming, își extinde parteneriatul cu Red Bull, susținând divizia sa de racing, Red Bull Racing Esports.

AOC pune la dispoziția piloților Red Bull Racing Esports o gamă de monitoare de top pentru a-i sprijini în antrenament. În plus, Esports Arena de la Red Bull Racing din Milton Keynes, Marea Britanie, este complet echipată cu monitoare AOC, precum modelul AGON AG273QZ sau modelul curbat AOC AGON AG273QCX. Cu ajutorul expertizei Red Bull Racing Esports, AOC își propune să producă cele mai bune monitoare dedicate simulatoarelor auto.

AOC are o istorie îndelungată alături de Red Bull, fiind prezenți la diferite turnee de League of Legends și Counter-Strike: Global Offensive cu cele mai performante monitoare de gaming. Odată cu expansiunea sim racing-ului, AOC va sprijini acest fenomen din lumea gaming-ului competitiv și performanțele piloților Red Bull Racing Esports.

Cei mai rapizi piloți din lume primesc un upgrade

Line-up-ul Red Bull Racing Esports cuprinde unii dintre cei mai talentati piloti din întreaga lume. Piloții lor au câștigat Campionatul pe echipe în F1 Esports Pro Series doi ani la rând. Sebastian Job este campion mondial iRacing în 2020, obținând titlul Porsche TAG Heuer Esports Supercup, în timp ce echipa Forza a luat titlul LeMans Esports.

AOC sprijină divizia de racing și echipează baza de antrenament a echipei: „Piloții sim racing Red Bull Racing Esports și-au dovedit abilitățile și au ajuns in top. Cu feedback-ul lor, ne propunem să adaptăm în continuare monitoarele AOC la nevoile gamerilor și, împreună cu talentele lor, continuăm să ne împingem performanțele monitoarelor la nivelul următor”, spune Stefan Sommer, director de marketing și management al afacerilor la AOC.

Echipamentul potrivit pentru podiu

Monitoarele sunt un element esențial în sim racing oferind jucătorului o imagine de ansamblu asupra a tot ce se întâmpla pe circuit. Monitoarele oferă imagini in mișcare deosebit de clare, deoarece fiecare milisecundă este un avantaj în lumea esports. Fiecare disciplină beneficiază de monitoare diferite. Echipa Red Bull Racing Esports iRacing preferă o configurare cu 3 sau chiar 4 monitoare, echipa de F1 prefera un singur ecran plat, iar șoferii V10-R folosesc un singur monitor cu ecran curbat.

Oliver Hughes, director de marketing Red Bull Racing: „Acest nou parteneriat cu AOC se conectează cu fiecare aspect al programului nostru de sim racing. Într-un astfel de sport extrem de competitiv, unde zecimile și sutimi de secundă contează, o rată de refresh a ecranului și un timp de răspuns rapid sunt esențiale pentru ca piloții noștri să fie în partea din față a grilei. Gama de monitoare high-end AOC sunt concepute special pentru gaming și oferă piloților noștri avantajul competitiv de care au nevoie. Noua noastră bază de antrenamente Esports special construită de la Red Bull Technology Campus din Milton Keynes este complet echipată cu monitoarele premiate AOC, oferind echipei echipamente care corespund obiectivelor noastre ambițioase”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.