Redmi Note 9T, primul smartphone 5G din seria Redmi Note, duce internetul la următorul nivel pe piața din România. Până pe data de 29 martie, telefonul va fi în oferta Best Deal Orange. Mai mult decât atât, până pe 12 februarie, ora 23:59, cei care îl vor achiziționa online pe www.orange.ro, împreună cu un abonament din oferta comercială, vor beneficia de o reducere suplimentară de 30 de euro.

Redmi Note 9T este cu până la 100% mai rapid față de generațiile anterioare1 datorită chipsetului MediaTek Dimensity cu 5G-integrat 800U SoC. Prin conectivitatea 5G simultană pe două carduri SIM – o premieră a seriei Redmi Note – Redmi Note 9T este extrem de eficient. De asemenea, tehnologia 4×4 MIMO și sistemul de antene îi asigură lui Redmi Note 9T conexiuni mai rapide și mai stabile, chiar și atunci când rețeaua este foarte aglomerată.

Camere performante, design deosebit și baterie de înaltă capacitate
Dotat pe spate cu un setup triplu de camere de 48MP, cu senzor de profunzime de 2MP și lentile macro de 2MP, Redmi Note 9T îi ajută până și pe începători să se simtă ca niște fotografi cu experiență. Senzorul său mare de o jumătate de inch și arhitectura ISP la nivel flagship oferă o calitate a imaginii îmbunătățită și o procesare mai rapidă, în timp ce modurile creative – precum cel de noapte, Pro + RAW, HDR și modul portret – îi ajută pe utilizatori să obțină cadrele perfecte, în orice condiții.

Redmi Note 9T are un design premium, cu un ecran de 6.53” FHD+ DotDisplay și spatele curbat Unibody 3D, din policarbonat texturat care oferă o aderență mai bună și mai multă rezistență la amprente. Telefonul este protejat de Corning® Gorilla® Glass 5.

Dotat cu o baterie de 5000mAh (typ) și un procesor foarte eficient, Redmi Note 9T te face să uiți de încărcarea bateriei, fiind astfel telefonul perfect adaptat erei 5G. Redmi Note 9T se încarcă rapid la 18W și are un încărcător de 22.5W în cutie. În plus, datorită bateriei performante ce suportă un număr mare de cicluri de încărcare-descărcare, utilizatorii pot folosi telefonul zlinic timp de aproape trei ani, fără degradarea acestuia2.

Redmi Note 9T este disponibil în două variante captivante de culoare – Nightfall Black și Daybreak Purple.

Pentru imaginile produsului, accesați Redmi Note 9T.

1. Generațiile anterioare se referă la Redmi Note 8. Testate în laboratoarele interne Xiaomi, folosind cele mai noi versiuni disponibile AnTuTu în timpul lansărilor dispozitivelor respective.

2. Bazate pe testele din laboratoarele interne Xiaomi. Durata de viață reală diferă în funcție de condițiile și obiceiurile de folosire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.