Granblue Fantasy: Relink lansează versiunea 1.2.0 a jocului cu personaje noi precum Seofon și Tweyen, noi misiuni și multe altele

0
294
Ascultă acest articol


Editorul și dezvoltatorul de jocuri video Cygames, Inc. a anunțat o actualizare majoră gratuită care urmează să vină astăzi, 26 aprilie 2024,  pentru RPG-ul de acțiune Granblue Fantasy: Relink pentru PlayStation®5, PlayStation®4 și Steam®. În această actualizare sunt incluse noi personaje precum Seofon și Tweyen, noi misiuni și mai mult conținut suplimentar.

Controlează două personaje noi și înfrânge inamici nemaivăzuți.

Actualizarea gratuită la Versiunea 1.2.0 introduce două personaje noi: Seofon, care mânuiește sabia, și Tweyen, care mânuiește arcul. Apărând inițial în jocul de browser Granblue Fantasy, acești războinici sunt membri ai Eternilor – un echipaj faimos de zece maeștri ai armelor cunoscuți în tot Tărâmul Cerului.

Atât Seofon, cât și Tweyen pot fi deblocați gratuit prin îndeplinirea anumitor misiuni, sau  pot fi cumpărați în cadrul unui set de expansiune a personajelor (DLC plătit) pentru a fi accesați imediat.

De asemenea, în actualizare sunt incluse două misiuni cu monștri complet noi. Intitulate “Gulp… So These Are the Rumored Monsters” și “Lock Horns“, aceste misiuni recompensează jucătorul cu obiectele necesare pentru a-i debloca pe Seofon și Tweyen.

Conținutul adițional plătit care va veni în actualizare include un nou set de emote-uri și pachete de obiecte utile pentru îmbunătățirea personajelor, armelor și sigiliilor. Consultați site-ul oficial pentru mai multe detalii.

Conținut suplimentar (Steam®)
Set de expansiune de caractere (Seofon): 4,99 EUR
Set de expansiune a personajelor (Tweyen): 4.99 EUR
Pachet de culori 4: 7.99 EUR (taxe incluse)
I Work Out” Emote Expansion Set (flotări, abdomene și genuflexiuni): 1,99 EUR
Self-Improvement Pack 2 (Pachet de îmbunătățire personală): 2.99 EUR
Weapon Uncap Items Pack 2: 2.99 EUR
Weapon Upgrade Items Pack 2: 2.99 EUR
Sigil Upgrade Items 2: 2.99 EUR

Versiunea 1.2.0 introduce noi sigilii, sistemul de transmutarea a acestora în masă și diverse ajustări ale gameplay-ului atât pentru personaje, cât și pentru abilități. Consultați Notele de patch-uri ale versiunii 1.2.0 pentru mai multe detalii.

Granblue Showcase: Relink Part 3 este acum disponibil pe YouTube. Showcase a detaliat conținutul introdus în versiunea 1.2.0, și a dezvăluit caracteristici care vor apărea în versiunea 1.3.0. Aceasta a inclus o analiză a lui Sandalphon, un viitor personaj jucabil, și Photo Mode, o funcție complet nouă care permite jucătorilor să personalizeze și să facă capturi de ecran în timpul jocului, chiar și în timpul jocului. Urmăriți videoclipul pentru mai multe informații.

GranBlue Fantasy: Relink este disponibil din 1 februarie 2024 pe PlayStation 4, PlayStation 5 și Steam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.