Primul număr din seria de benzi desenate Marvel Comics Alien se lansează din 24 martie, dar putem vedea acum câteva file și un montaj video dedicat.

Scrisă de Philip Kennedy Johnson și ilustrată de Salvador Larroca seria promite să ofere “zone nevăzute ale Universului Alien”, iar aceste imagini noi ne arată la ce să ne așteptăm de la primul număr. Culorile au fost aplicate de GURU-eFX, iar de copertă s-a ocupat Inhyuk Lee.

Fiind fan de când mă știu al francizei, să scriu primul număr al Marvel’s ALIEN a fost unul dintre cele mai importante activități din întreaga mea carieră de scriitor,” a spus Johnson.

În noua serie îl vom cunoaște pe Gabriel Cruz care, în urmă cu câțiva ani aproape că și-a dat viața pentru Weyland-Yutani după ce a supraviețuit unui atac al alienilor. Retras de curând, Cruz încearcă să supraviețuiască alături de fiul și amicul său – un android ca Bishop, dar reintrarea în viața civilă nu e tocmai ușoară… iar confruntarea cu Xenomorphii încă nu s-a încheiat. Nimeni nu este în siguranță. Nimeni nu este nevinovat. Și nimeni nu te poate auzi strigând.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.