Comics Collections #3 – Prezentare

"Una peste alta a fost o captură excelentă și sper să vă fi plăcut și vouă într-atât de mult să vă facă să vă încercați și voi norocul și nu uitați să susțineți magazinele din România cumpărând și promovându-le online, pentru că la urma urmei e vorba de pasiunea noastră și vrem să vedem cât mai multe benzi desenate la noi, nu?"

0
1042
Ascultă acest articol

Benzile desenate, sau romanele grafice, sunt prezente pe piața românească de ceva vreme, dar destul de timid datorită oare a lipsei de publicitate a magazinelor de specialitate în online sau pur și simplu românii încă nu cochetează cu acesta, chiar dacă există un potențial mare.

Încă de la existența acestui site și a revistei noastre și a suplimentului @FiLM Geek (transferate pe site de curând), am încercat să facem ce ne stă cu putință să susținem proiecte autohtone sau pe cei care aduc bandă desenată și o traduc. Situația nu a mers prea fericit, chiar dacă evenimente importante din România, precum East European Comic-Con au un succes foarte mare de la ediție la ediție, iar BD-urile sunt ingredientul principal.

Unul dintre magazinele de acest gen care există acum pe piață este Erou pe Bandă care au băgat de curând pachete sub forma Mystery Box care mi s-au părut o idee excelentă. Pentru un preț de 94lei primești între 4 și 6 comic books atent selecționate – numere noi, volume, #1 issues, variante sau vintage comics începând cu anii ‘50! Un Comics Mystery Box care să satisfacă toate gusturile și să îți ofere acel cadou PERFECT – fie că ești la început de drum în lumea benzilor desenate, fie că ești deja veteran. De menționat este și că numerele vin în Mylar + backing board, deci le putem păstra în siguranță pentru perioade lungi de timp.

În cască ni s-a șoptit că se dau ca pâinea caldă, ceea ce mă face foarte fericit să aud asta, dar suntem bucuroși, de asemenea, că am primit și noi un Comics Mystery Box și i-am făcut despachetare video și prezentare și în imagini și am avut supriza să primesc exact ce speram să fie: Batman și Hulk, iar restul au fost suprize plăcute, plus un sticker haios foc.

Înainte să citiți mai departe vă recomand întâi să vedeți montajul cu despachetarea și apoi să parcurgeți mai departe și să vedeți pozele.

În pachet am găsit un volum, un almanah clasic și 3 numere de benzi desenate dintre care una #1.

Ambalate într-o cutie de carton tare cu un mare sticker pe el cu Mystery Box, primul pe care l-am scos din cutie a fost un mini sticker cu Marvel’s Iron Fist care ne-a plăcut foarte mult:

A urmat apoi un almanah Science Fiction Analog din aprile 1977 într-o stare în care timpul și-a spus cuvântul și nostalgia a răsărit din paginile gălbui cu probleme de tipar, iar pe spate ne-a dat un zâmbet acel text: “Read It Slowly.”.

Următorul mister din cutie l-am dezvăluit ca fiind Marvel Shang-Chi #5, Skottie Young Variant, un număr care-l primesc doar abonații, lansat de Marvel Comics pe 27 ianuarie 2021, ilustratori fiind Dike Ruan și Philip Tan, iar de text s-a ocupat Gene Yang.

Monster of Frankenstein #3 (The Monster’s Revenge!), a fost lansată în mai 1973 de către Marvel Comics fiind creația lui Gary Friedrich cu ilustrațiile lui Mike Ploog.

DC Comics Batman #387 a fost lansat în septembrie 1985 coperta fiind realizată de Tom Mandrake, de text ocupându-se Doug Moench, iar de ilustrații Tom Mandrake.

DC Comics Future State: Catwoman #1 (Stanley ‘Artgerm’ Lau Card Stock Variant) este scrisă de Ram V., ilustrată de Otto Schmidt și a fost lansat din 15 ianuarie 2021.

Ultimul scos din pachet este Marvel Comics Immortal Hulk Vol. 1: Or Is He Both? care a fost lansat din 21 noiembrie 2018 și fiind volum are 128 de pagini. Este scris de Al Ewing, iar Joe Bennett a făcut ilustrațiile, coperta fiind realizată de Alex Ross. Include Immortal Hulk #1-5 și material din Avengers (2016) #684 de Jim Zub și Mark Waid.

Una peste alta a fost o captură excelentă și sper să vă fi plăcut și vouă într-atât de mult să vă facă să vă încercați și voi norocul și nu uitați să susțineți magazinele din România cumpărând și promovându-le online, pentru că la urma urmei e vorba de pasiunea noastră și vrem să vedem cât mai multe benzi desenate la noi, nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.