Ascultă acest articol

Dacă tot am făcut prezentare pentru Enforcer Predator, de ce să nu vorbim și despre Bad Blood Predator?

Un Predator devine Bad Blood Yautja atunci când nu respectă legile de vânătoare impuse de rasa sa extraterestră și care se împrăștie la toate triburile de pe Planeta Yautja Prime (da, sunt diferite triburi pe planetă, dar fiecare respectă niște legi). Odată ce devi un Bad Blood, ești izgonit din trib și de pe planetă și la rândul tău ajungi să fii vânat de proprii semeni, un fact interesant la acești mari vânători.

Acest Bad Blood care ne este prezentat, face parte din banda desenată apărută în anii 1994 – 1995 din portofoliul Dark Horse Comics, iar figurina face parte din pachetul cu Bad Blood vs Enforcer Predator, ambele figurine fiind în scara de 7 inch înălțime (16 cm) (urmăriți prezentarea trecută al lui Enforcer) apărută în 2019, produsă de NECA.

De asemenea, la fel ca și Enforcer, Bad Blood vine cu accesorii un pic mai multe decat Enforcer,  acestea fiind o suliță creeată în stil de naufragiat (asta îmi veni în minte să compar), o macetă cu ceva sânge pe lamă, o pereche de mâini interschimbabile (2 perechi cu mâinile închise pentru a-și ține accesoriile precum maceta și sulița, o mână pentru a ține discul cum trebuie și o mână cu palma deschisă), discul de aruncat (foarte diferit ce cel normal având o textură veche și cu efect de fulger pe el), gauntlet-ul cu 3 gheare în loc de tradiționalul 2 cum eram obișnuiți, 2 capete ale unor personaje din banda desenată, o pereche de cranii legate între ele și capul cu biomasca pusă.

Ca și sculpt și paint, îmi place mult mai mult acest Bad Blood decât tovarășul său de moarte, e unic în felul său, arătând că s-a detașat de mult timp de legile impuse de rasa sa extraterestră.

E plin de detalii din cap până în picioare (orice figurină NECA e așa, dar acesta e diferit).
Ca și QC, sunt mici probleme să zic așa, picioarele de la șolduri sunt un pic scoase din articulațiile din bilă și ochiul drept se uită în altă parte față de cel stâng, iar cele 3 gheare de pe gauntlet sunt înțepenite, dar din nou, not a deal breaker că figurina arată spectaculos cu celelalte accesorii mai ales când începi să o pozezi.

Figurina, la fel ca și tovarășul său împarte corpul de ULTIMATE, având peste 25 de puncte de articulație.

Radu Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.