Pe măsură ce GeForce NOW intră în al doilea an și se apropie de 10 milioane de utilizatori, serviciul este pregătit să treacă la următorul pas.

GeForce NOW a ieșit din beta în februarie anul trecut cu abonamentul Founders  – un plan promotional pentru o perioadă limitată. Astăzi, abonamentul Founders se va închide pentru noi înregistrări, iar Abonamentul Priority, noul abonament premium va fi prezentat.

Pentru a le mulțumi celor care au ales abonamentul Founders, printre ei fiind utilizatori de GeForce NOW care datează încă din varianta beta din 2017, le oferim prețul special, avut și până acum, de 5,49€/lună (sau 27.45€/6 luni) pe viață.

Noul abonament Priority oferă aceleași facilități precum cel Founders: Access prioritar la sesiunile de gaming și sesiuni extinse cu RTX ON.

Noul abonament va avea un preț de €9.99/lună, iar cea mai avantajoasă ofertă este cea de €99.99/an.

Documentul atașat are mai multe detalii, plus alte update-uri ale serviciului, precum:

  • Calitate îmbunătățită a serviciul, disponibilă pentru membri acum
  • Creșterea capacității pentru a susține creșterea constantă, printre care două noi centre de date care vor urma curând
  • Îmbunătățiri pentru a aduce membrii în joc mai repede, precum conectare conturilor din jocurile principale cu platforma și pre-încărcare mai rapidă
  • Lansarea din joiaGFN din această săptămână și noi unelte care ne ajută să grăbim integrarea

Noi tipuri de abonamente, calitate îmbunătățită, mai multe jocuri – GeForce NOW anul doi a pornit fantastic, iar multe altele se află la orizont.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.