VALORANT, cel mai de succes shooter tactic de la Riot Games, lansează primul act din sezonul 3, în luna în care împlinește un an de când a apărut pe piață. Sezonul 3, actul 1 introduce un agent nou, robotul KAY/O, dar și un nou Battle Pass cu două colecții de skin-uri de arme – K/TAC și Jigsaw.

VALORANT continuă cu KAY/O tradiția de a lansa agenți inediți, care adaugă ceva nou la joc, la nivel mecanic, și a căror poveste dezvoltă universul epic al jocului. Având ca inspirație Terminator, KAY/O are acces la un arsenal impresionant de grenade specializate și capacitatea de a fi repus în funcțiune de către coechipieri, dacă este neutralizat pe durata NULL/cmd, ultimata agentului.

Despre KAY/O și abilitățile sale:

• ZERO/point reprezintă o lamă care, odată aruncată, se lipește de prima suprafață pe care o lovește și explodează după câteva momente, suprimând pe oricine se află în raza exploziei.
• FLASH/drive reprezintă o grenadă Flash care explodează, orbind temporar pe oricine se află în raza de efect.
• FRAG/ment reprezintă o grenadă de fragmentare, care se lipește de podea și explodează de mai multe ori, provocând daune aproape letale în funcție de proximitatea față de centrul fiecărei explozii.
• NULL/cmd – KAY/O se supraîncarcă cu energie radiantă care îi crește viteza și acuratețea cu care poate fi folosit și cu care schimbă armele. Pe durata abilității, KAY/O emite impulsuri mari de energie care face ca inamicii loviți de acestea să fie suprimați pentru o perioadă scurtă.
De asemenea, KAY/O introduce o nouă mecanică – efectul de suprimare, care blochează celor afectați posibilitatea de a-și folosi abilitățile.

“Când l-am creat pe KAY/O, scopul nostru a fost să adăugăm ceva care să fie familiar jucătorilor de FPS-uri tradiționale, dar care să aibă elemente care să-l facă să se potrivească în mod unic în VALORANT. KAY/O a fost primul agent pe care am început să îl dezvoltăm după lansarea jocului și am vrut să îl integrăm în lumea VALORANT un pic mai mult. Până acum ați văzut teaserele din Breeze și, pentru cunoscători, el relevă interacțiunile amuzante cu agenții actuali”, spune John Goscicki, producătorul personajului.

Noile colecții de skin-uri: K/TAC și Jigsaw
“Jucătorii ne-au cerut mai mult conținut bazat pe poveste și, deoarece a trecut un an de la lansarea skin-urilor Kingdom, am decis să creăm skin-urile K/TAC. De fapt, am realizat primele concepte pentru aceste skin-uri cu ani în urmă, când ne-am gândit că acestea ar putea fi armele de bază. Asta s-a schimbat, desigur, dar ne-a plăcut acel vechi design, așa că l-am folosit ca sursă de inspirație pentru K/TAC.

Pentru Jigsaw, ne place foarte mult designul pentru toți agenții și am vrut să-l folosim într-un fel. Unul dintre artiștii noștri conceptuali a făcut o schiță a unei arme cu tematică de puzzle și ne-a plăcut la nebunie. Deoarece acest Battle Pass a fost sincronizat cu aniversarea de un an a jocului VALORANT, am decis să facem variante folosind key art-ul pentru agenții care au fost lansați de la începutul jocului: Killjoy, Skye, Yoru și Astra (scuze, KAY/O). Mi s-a părut o modalitate interesantă de a reflecta asupra acestor agenți”, spune Sean Marino, director artistic.
Streamerii TheRealRed, XellosBrah, Nerubstream și Skaaro au avut acces înainte de lansare la noutățile pregătite de Riot și le vor împărtăși cu fanii pe canalele lor începând din seara aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.