Ascultă acest articol

Well well, ceva diferit acum, nu pot spune că sunt mega fan Transformers dar am crescut cu seria din anii ’80 și mereu mi-am dorit măcar să îi am pe Optimus sau Megatron, iar după vreo 20 de ani așa, a apărut aces Optimus pe care l-am furat fără să mai stau pe gânduri ha ha ha (glumesc, nu l-am furat, sau poate ???).

Figurina pe care o prezint astăzi, Optimus Prime variant Earth Rise lansat de Hasbro, liderul autoboților și personajul cu cea mai șmecheră voce (vocea lui Peter Cullen mai exact).

Design-ul figurinei estea varianta de Earthrise (adică varianta în care se poate deghiza într-un camion pământesc), ajungând pe planeta noastră după distrugerea Cybertron-ului din cauza războiului civil (cyber war) care s-a petrecut acolo între Autoboți și Decepticoni.

Mă bucur că l-am prins, sincer, design-urile Transformers din old cartoons sunt the best pentru mine, nu cele create de iubitorul de explozii, Michael Bay.

Ca și accesorii, Optimus vine împreună cu blaster-ul ION, împreună cu un container pentru modul lui de camion care se poate atașa în spatele său (doar când e în modul camion). Din acest container, mai avem de a face cu un mic robot inginer care este articulat și se poate detașa pentru a-l atașa în sloturile libere de pe figurina Optimus pentru a avea un minic inginer atașat de el pentru reparații rapide pe câmpul de luptă, de asemenea, ușa containerului se poate desprinde pentru a deveni un mic scut – accesoriu pentru Optimus.

Pe lângă toate acese accesorii, Optimus nu putea să nu aibă adăugat și Matrix of Leadership (sună mai bine în engleză), care se poate atașa sau detașa din interiorul pieptului lui Optimus (ce-i drept e cam greu de scos de acolo și prefer să-l las așa dar e cool că îl are cu el).

Mi-ar fi plăcut dacă mai venea cu niște energy swords sau axes, armele lui iconice dar na…, Hasbro e zgârcit de multe ori.
Are articulații foarte bune, chiar e executat bine la capitolul acesta și puteți scoate poze bune cu figurina.

Partea de transformare, e OK, nu prea îmi place că nu se îmbină mereu perfect și că are spații între piesele îmbinatebprecum la nivelul încheieturii coatelor.

Sincer, îl țin mereu pe modul de robot, nu sunt mare fan să se transforme neapărat figurina, nu m-ar deranja dacă ar fi figurina completă și pe lângă aceasta să primești varianta de vehicul pentru a evita urme de stress asupra plasticului.

All in all, cum spuneam la început, nu sunt mega fan Transformers dar îmi place acest concept de robots in disguise ha ha, dar, pentru cei care sunt mega fani, chiar recomand varianta de Earth Rise Optimus Prime (acum sper să îl prind pe Megatron ha ha).

That’s all folks, Autobots, ROLL OUT !

Radu Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.