Ascultă acest articol


La mai puțin de 2 ani de la introducerea globală pentru NVIDIA Studio – platformă dedicată creatorilor de conținut, fotografilor, videografilor, editorilor video, ilustratorilor, graficienilor și arhitecților – F64.ro și NVIDIA anunță pornirea unui parteneriat local exclusiv, în premieră în România. Astfel, laptop-uri si stații grafice certificate NVIDIA Studio, echipate cu plăci grafice GeForce și Quadro RTX intră în portofoliul F64.ro.

Fluxurile creative actuale solicită din ce în ce mai multe resurse, în timp ce termenele proiectelor continuă să se micșoreze. Adăugând lângă acestea şi conjuctura actuală în care echipe mari lucrează de la distanță, un computer rapid și de încredere este mai important ca niciodată. Noile laptopuri alimentate de NVIDIA oferă creatorilor de conţinut platforma ideală pentru a transforma imaginația în creații reale.

Parteneriatul exclusiv NVIDIA – F64 Studio își propune să promoveze produsele certificate NVIDIA Studio, începând cu laptopuri pentru editori și graficieni, echipamente destinate videografilor, ilustratorilor şi arhitecților, urmând ca până la finalul anului 2021 să aducă pe piață primele stații grafice certificate NVIDIA Studio asamblate în România. Plăcile grafice din seria 3 vor fi și ele disponibile în curând, pentru cei care vor să își facă un update pentru stațiile actuale.

Educația și prezentarea avantajelor utilizării produselor certificate NVIDIA Studio vor reprezenta o parte importantă a parteneriatului, pagina www.f64.ro/nvidia-studio urmând sa aducă în permanență articole, noutăți și testimoniale din piața locală.

NVIDIA Studio este o platformă software și hardware care are ca scop folosirea tehnologiei pentru a permite accelerarea aplicațiilor creative. Platforma este alcătuită din o serie de GPU-uri puternice menite să îmbunătățească performanța aplicațiilor pentru dezvoltarea de conținut, drivere Studio dedicate care oferă cea mai bună compatibilitate cu aplicațiile recunoscute din această industrie.

Sistemele de înaltă performanță RTX Studio sunt echipate cu cele mai puternice GPU-uri NVIDIA GeForce și Quadro RTX, dar și ecrane cu specificații de top, incluzând acuratețea culorilor, disponibile în formate precum laptop-uri ultra-subțiri sau PC-uri desktop performante. Aceste sisteme au fost create și testate specific pentru fluxurile de lucru creative – video până la 8K, Ray-Tracing în timp real și funcții AI specifice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.