ENDORFY lansează ARX 500, noile carcase spațioase pentru PC cu potențial mare de răcire

0
665
Ascultă acest articol


ENDORFY lansează noile carcase pentru PC Arx 500 Air și Arx 500 ARGB, modele de dimensiuni mai mici față de cele din seria Arx 700. Acestea rămân suficient de spațioase pentru a găzdui, printre altele, un sistem de răcire înalt, 7 ventilatoare și majoritatea plăcilor grafice disponibile pe piață. Acestea sunt concepute pentru gameri, creatori și fani ai tehnologiei care apreciază un hardware ușor de utilizat, cu un potențial de răcire excelent și cu dimensiuni mai mici.

Carcasele minimaliste pentru PC cu laturi din sticlă securizată dezvăluie un set preinstalat de ventilatoare Stratus 140 PWM (în cazul modelului Arx 500 Air) și Stratus 140 PWM ARGB (în cazul modelului Arx 500 ARGB), un rezultat al cooperării dintre ENDORFY și Synergy Cooling. Datorită celor două panouri metalice fin perforate, carcasele pentru PC Arx 500 nu necesită filtre de praf suplimentare, ceea ce duce la un flux de aer mai bun. Acest lucru asigură o temperatură adecvată, chiar și atunci când PC-ul funcționează în condiții de sarcină mare pentru o perioadă lungă de timp.

TEMPERATURI OPTIME

Seria Arx 500 este concepută pentru a menține temperaturile scăzute fără a fi nevoie de adăugarea sau relocarea ventilatoarelor. Acest efect a fost obținut prin utilizarea unor panouri metalice fin perforate pe partea frontală și superioară, acestea acționând ca și filtre, îmbunătățind circulația aerului în interiorul carcasei PC-ului. De asemenea, utilizatorul primește:

  • 5 ventilatoare Stratus 140 PWM pentru Arx 500 Air; 
  • 4 ventilatoare iluminate Stratus 140 PWM ARGB pentru Arx 500 ARGB. 

Fiecare ventilator funcționează cu un rulment FDB robust pentru a asigura o funcționare silențioasă și lină chiar și în condiții extreme. Splitter-ul inclus permite controlul vitezei prin intermediul unui semnal PWM de la un singur conector pentru placa de bază (Arx 500 ARGB oferă, de asemenea, controlul luminii de fundal).

PANOU LATERAL DIN STICLĂ SECURIZATĂ

Carcasele pentru PC Arx 500 se disting prin stilul lor elegant și un panou lateral din sticlă securizată pentru a scoate în evidență componentele. De asemenea, este ușor de curățat, fiind suficientă doar o cârpă umedă pentru a îndepărta murdăria.  

Pentru cei care doresc să experimenteze cu estetica sistemelor lor, carcasele Arx 500 ARGB sunt echipate cu 4 ventilatoare iluminate Stratus 140 PWM ARGB. Fiecare dintre ele este compatibil cu alte produse ENDORFY, precum și cu plăci de bază populare și controlere ARGB de la terți. Acest lucru permite sincronizarea iluminării de fundal a întregului kit pentru efecte de iluminare spectaculoase.

INTERIOR SPAȚIOS

Carcasele măsoară 486×228×429 mm, ceea ce permite instalarea, printre altele, a unui sistem de răcire înalt (până la 179 mm) și a până la 7 ventilatoare. De asemenea, interiorul poate găzdui majoritatea plăcilor grafice disponibile pe piață și o sursă de alimentare, instalată prin intermediul unui cadru de montare convenabil.

Pentru mai multe informații despre seria Arx 500 de la ENDORFY, vă rugăm să vizitați site-ul web al producătorului: https://endorfy.com/pl/kb/ey2a-arx-700/.

Preț și disponibilitate

Arx 500 Air și Arx 500 ARGB vor fi disponibile începând cu luna iulie la prețurile recomandate de 490 lei pentru varianta Air și 539 lei pentru varianta ARGB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.