Mercusys anunță extinderea perioadei de garanție pentru toate produsele companiei

0
910
Ascultă acest articol


Mercusys, brand specializat în furnizarea dispozitivelor și accesoriilor esențiale de rețea cu scopul de a oferi acces excelent la Internet pentru cât mai mulți oameni, anunță extinderea perioadei de garanție a tuturor produselor companiei achiziționate după data de 1 ianuarie 2021.

Astfel, perioada de garanție a produselor distribuite de Mercusys prin intermediul parteneilor crește la 3 ani pentru toate produsele achiziționate după 01.01.2021 și 2 ani pentru toate produsele achiziționate înainte de 01.01.2021.

Decizia de extindere a garanției produselor a fost luată pentru a oferi tuturor utilizatorilor o protecție cât mai bună a produselor cumpărate și reflectă încrederea pe care Mercusys o are în calitatea dispozitivelor oferite. Astfel, fiecare client se poate bucura de calitate superioară mai mult timp și poate fi sigur că experiența oferită de echipamentele sale este una de top.

Încă de la lansarea în România, Mercusys a devenit rapid un brand important pe piața echipamentelor de rețelistică, lucru dovedit prin încrederea pe care utilizatorii finali o acordă produselor, dar și datorită pachetului complet de funcționalități pe care produsele Mercusys le oferă la un preț atractiv.

„Ne dorim ca atunci când unul dintre produsele noastre este achiziționat, utilizatorul să se bucure de o experiență desăvârșită. Avem încredere în calitatea produselor noastre și vrem să le oferim clienților aceeași siguranță prin extinderea perioadei de garanție, asigurându-i că experții Mercusys se află mereu la dispoziția lor, în așa fel încât să beneficieze de asistență și consiliere de specialitate oricând au nevoie”, a delclarat Newman Wang, reprezentant Mercusys în România.

Printre produsele comercializate de Mercusys în România se numără sisteme mesh, routere, range extendere, adaptoare powerline, switch-uri SOHO și adaptoare. Printre cele mai recente și notabile produse, accesibile unei mari categorii de oameni, se numără:

• MR70X – primul router Mercusys care dispune de tehnologia Wi-Fi 6 și care își propune să aducă această tehnologie în casele tuturor românilor la un preț accesibil. Cu viteze excepționale și conexiuni stabile, este o soluție ideală pentru toată lumea.

• Halo S12 – sistemul mesh de la Mercusys destinat locuințelor cu suprafețe mai mari care au probleme cu acoperirea prin intermediul routerelor tradiționale. Halo S12 asigură o acoperire uniformă până la 260 mp cu ajutorul tehnologiei Mesh. Cele două unități lucrează împreună pentru a forma o rețea unică, cu același nume și o singură parolă.

Suport tehnic și asistență în limba română

Mercusys oferă utilizatorilor servicii de suport tehnic în limba română, acolo unde aceștia pot semnala orice fel de situații referitoare la echipamentele de rețea Mercusys, atât prin intermediul unei linii de apeluri telefonice dedicate, cât și prin email. Serviciul este disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 19:30, la numărul de telefon 0311.019.018, acolo unde specialiștii Mercusys cu experiență în domeniul rețelisticii vor oferi informații tehnice despre produse și vor asigura asistență pentru instalarea dispozitivelor sau configurarea rețelelor casnice.

Fondat în 2001, Mercusys se ghidează după ideea că fiecare persoană trebuie să beneficieze de acces la internet în această lume conectată. Astfel, gama variată de dispozitive Mercusys ajută consumatorii să se bucure la maximum de puterea și avantajele conexiunilor la Internet. Utilizatorii pot rămâne mereu conectați, indiferent de situație și se pot bucura de o experiență online inedită, folosind conexiuni stabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.