Ascultă acest articol


Noua gamă Razer Blade 15 Advanced Model continuă să ofere cele mai bune laptopuri de gaming de pe piață. Echipat cu noul procesor 11th Gen Intel® Core™ H-Series, inclusiv Intel Core i9, dar și cu o soluție grafică NVIDIA® GeForce RTX™ 30-Series, alături de cele mai rapide ecrane cu refresh rate de până la 360Hz, noul Razer Blade 15 Advanced Model oferă cele mai înalte performanțe într-o formă compactă realizată din materiale de top. Versiunea cu RTX 3060 are o înălțime de doar 15,8 mm, făcându-l cel mai subțire laptop din lume echipat cu GeForce RTX 3060.

Pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare, noul Razer Blade 15 Advanced Model folosește cea mai nouă configurație PCIe Gen 4 și utilizează memorie DDR4 de 3200MHz. Design-ul inovator M.2 revine, cu două slot-uri disponibile pe modelele echipate cu RTX 3070 sau cu soluții grafice superioare, oferindu-le utilizatorilor șansa de a-și extinde capacitatea SSD-ului după nevoi. Indiferent că vorbim de hardcore gaming sau crearea de conținut, laptop-urile Razer Blade 15 Advanced Model au fost concepute să facă față la cele mai intensive scenarii de utilizare și la multitasking.

Noile Razer Blade 15 Advanced Model sunt echipate cu ecrane cu refresh rate de 360Hz pentru a le oferi jucătorilor un real avantaj, sau cu ecrane QHD de 240Hz care redau 100% din standardul de culori DCI-P3, ideale pentru creatorii de conținut care vor să se joace în timpul lor liber. Pentru prima dată în istoria seriei, ecranul OLED 4K va profita din plin de performanța procesoarelor Intel® Core™ i9.

Păstrând design-ul subțire specific laptop-urilor Razer Blade, dar fără a face compromisuri în privința funcționalității, noua gamă dispune de o gamă largă de opțiuni de conectivitate. Acestea includ un port Thunderbolt™ 4, USB-C, un card reader SD full-size, port HDMI, Wi-Fi 6E și un webcam IR Full HD compatibil cu Windows Hello.

Noile Razer Blade 15 Advanced Model pornesc de prețul de 2.499,99 de Euro, făcându-le o alegere accesibilă și deosebit de performantă pentru gameri și pentru creatori de conținut.

Pentru mai multe informații despre Razer Blade 15 Advanced Model, vizitați pagina https://www.razer.com/gaming-laptops/razer-blade.

Noua gamă Razer Blade 15 Advanced Model oferă cele mai bune laptopuri de gaming de pe piață atât pentru jucători, cât și pentru creatorii de conținut și va f disponibilă din iunie 2021 (disponibil deja la precomandă) pe Razer.com, RazerStores și în oferta partenerilor autorizați la un preț de la 2.499,99 Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.