B1 Battle Droids, droizi de luptă, cam tembeli, dar își fac treaba mereu în numărul mare pe care separatiștii îi aruncă în luptă pentru a răzbi împotriva clonelor, și da, chiar au avut numeroase victorii împotriva Republicii.

B1 Battle Droid și-au făcut prima oară apariția în Star Wars Episode 1 The Phantom Menace unde au continuat ca armată separatistă până la finalul Războiului Clonelor.

Acuratețea? impecabilă, Hasbro parcă i-a scos din filme în lumea noastră, detaliate și paint job unde arată zone de uzură, cât despre articulații, hmmmmm, sunt OK, adică, nu erau așa agili precum o ființă umană, există niște limitări la zona coapselor, nepermițând picioarelor să facă metoda Jean-Claude Van Damme, adică șpagatul (referință la YouTuber-ul DareDevil19), dar tot am reușit sa scot poze faine cu ei.

Ca și accesorii, B1 vine cu blaster-ul E-5, nu știu cum aș numi chestia aia de pe spate, dar să zicem rucsac electronic cu antenele care se pot extinde dar și cu antene interschimbabile pentru a-l face un simplu droid ofițer. Ah da, să nu uit să menționez că, cu ajutorul articulațiilor, puteți pune figurina în modul dezactivat, din nou, un detaliu foarte mișto și mă bucur că Hasbro nu a dat skip la asta.

Vreți armată de droizi B1? NU mai stați și strângeți-i :-).

Roger Roger.

Radu Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.