Ascultă acest articol

Ultima lună de primăvară aduce la AMC Networks pe micul ecran emisiuni distractive, filme cu actori celebri și seriale originale pline de acțiune.

Faimosul regizor de filme de groază Eli Roth se întoarce pe AMC cu serialul documentar în care analizează istoria acestui gen plin de fiori și spaime, în fiecare luni seară, de la ora 22:45.

Leonardo di Caprio și Jamie Foxx sunt actorii principali din filmul lunii de la Filmcafe, Django Dezlănțuit, în data de 22 mai, de la ora 20:00. Pentru pasionații de gătit, TV Paprika îl aduce în prim plan pe Donal Skehan, care va prezeta cele mai bune rețete pentru masă cu cei dragi, din 19 mai în Bucate în familie cu Donal. Cei mai mici telespectatori au parte de noutăți la JimJam și Minimax, în desene educative și pline de umor, cu povești în care prietenia este darul cel mai de preț.

AMC – Eli Roth: Istoria filmelor horror

Lunea, de la ora 22:45

Sezonul doi din Istoria groazei cu Eli Roth sapă și mai adânc în catacombele fiorii, exhumand pelicule de referință și clasici cult, în timp ce mestecă măruntaiele cinematografiei recente a groazei. Serialul cercetează puterea întunecată și distracția vicioasă oferită de filmele înfricoșătoare, artă realizării lor și modurile în care filmele de groază reflectă neliniștile vremurilor lor. Povestea este relatată de Eli Roth și de o distribuție renumită de scriitori, regizori, actori, operatori, compozitori și artiști de efecte speciale care ne aduc coșmarurile la viață.

Filmcafe – Django Dezlănțuit

În 22 mai, ora 20:00

Acțiunea are loc în sudul Statelor Unite, cu doi ani înainte de Războiul Civil. Django (interpretat de Jamie Foxx) este un sclav al cărui trecut plin de violență îl aduce în serviciul lui King Schultz (interpretat de Christoph Waltz), un vânător de recompense aflat pe urmele a doi ucigași, frațîi Brittle. Django este singurul care poate să-l ajute să ajungă la ei. În schimb, Schultz ii promite să-l elibereze.

TV Paprika – Bucate în familie cu Donal

Premieră 19 mai, de la ora 21:00

În acest serial Donal Skehan prepară familiei mâncărurile sale preferate, de la rețete rapide pentru zilele lucrătoare încărcate până la mic-dejunuri mai leneșe. Ne prezintă rețete inspirate din copilăria să, cu care ne vom putea uimi prietenii și familia, inclusiv copiii!

Minimax – Cu frațîi Kratt în sălbăticie

Zilnic, de la ora 22:00

Urmăriți aventurile lui Chris și Martin Kratt care întâlnesc animale sălbatice incredibile îmbinând educația științifică cu distracția și aventurile și călătorind în habitatele animalelor din întreagă lume. Fiecare aventură explorează viață unui animal și prezintă momente nemaivăzute din viață animalelor sălbatice. Toate sunt prezentate în povești incitante cu aventuri, mister, șalvari din situații dificile și în stilul comic al fraților Kratt.

JimJam – Thomas și prietenii săi

Zilnic, de la 17:40 și 20:30

Cea mai îndrăgită locomotivă vine la JimJam cu noi prieteni și cu o mulțime de aventuri pe Insula Sodor, pentru distracția micilor telespectatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.