Continuăm seria Teenage Mutant Ninja Turtles cu Leonardo, liantul și liderul neînfricat al grupului, pe care-l găsim adesea într-o competiție amicală cu Raphael.

Fun fact – Leonardo și-a luat numele după polimatul italian, pictor, inginer, inventator, scriitor, anatomist și sculptor, Leonardo da Vinci.

Bazat pe filmul lansat în urmă cu mai bine de 30 de ani, cei de la NECA ne oferă o figurină de 7 inch / 16.6 cm, reprezentându-l pe Leonardo, celebra țestoasă curajoasă și dedicată sensei-ului Splinter, într-un pachet atractiv și colorat.

Figurina este realizată în cel mai mic detaliu, de la bandana albastră specifică, cu o carapace diferită de cea a lui Donatello, curelele de piele care țin cele 2 teci pentru katana fiind diferite la baza pieptului și chiar petele negre de pe pielea verde de țestoasă fiind grupate diferit, nivelul detaliilor este incredibil, mai ales pentru o figurină în acest price range (~25 euro).

În pachet găsim figurina împreună cu cele 2 katana, o bandană interschimbabilă, un set de mâini de schimb, inclusiv cu nelipsita felie de pizza reprezentativă și foarte detaliată.

Figurina cu cele 30 de puncte de articulație și stabilitate mare, oferă colecționarilor opțiuni nelimitate de expunere aducând o experiență neașteptat de plăcută.

Recomand această figurină tuturor celor care au copilărit uitându-se la filmul din 1990 și care-și doresc să-și întregească colecția sau care doresc doar să dețină o parte din copilărie, transpusă excelent într-o figurină extrem de detaliată la un preț mai mult decât accesibil.

Răzvan Ecxarcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.